Antalya Emniyet Müdürlüğü asayiş birimlerince son bir haftada yürütülen çalışmalarda 188 bin 11 kişi hakkında sorgulama yapıldı.
Çalışmalar kapsamında, 611'i aranan şahıs olmak üzere toplam bin 828 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslardan 192'si tutuklandı.
41 bin 721 araç incelendi
Ekipler tarafından 41 bin 721 otomobil ve motosiklet incelendi. İncelemeler sonucunda çalıntı, hacizli veya yakalamalı olduğu belirlenen 49 otomobil ve motosiklet ele geçirildi.
Ayrıca 141 geçici konaklama yeri ile 66 kiralık araç firması denetlendi. Denetimler sonucunda bir işletmeye ve 2 firmaya idari yaptırım uygulandı.
Kumar ve kabahatlere yönelik işlem yapıldı
Kumar oynanması için yer ve imkân sağlama suçu kapsamında 7 olayda 28 kişi hakkında idari işlem yapıldı.
Kabahatler Kanunu kapsamında ise 237 kişiye idari para cezası uygulandı.
Asayiş çalışmaları kapsamında 34 ateşli silah, 190 fişek ve tüfek kartuşu ile 5 kesici alet ele geçirildi.
Yorumlar
0 yorumYorum yazmak için tam sürüme geçin