tatlidede

2022 Survivor Hikmet Tuğsuz kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor All Star Hikmet Tuğsuz hangi sezon yarıştı, kaçıncı oldu?

Survivor All Star 2022 yarışmacısı Hikmet Tuğsuz kimdir, kaç yaşında, nereli? İzleyiciler, Tv 8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor All Star 2022 yarışmacılarını merak ediyor. Survivor All Star 2022 Hikmet Tuğsuz hangi sezon yarıştı, kaçıncı oldu? İşte Hikmet Tuğsuz'un biyografisi...
  • 24.02.2022 18:12
2022 Survivor Hikmet Tuğsuz kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor All Star Hikmet Tuğsuz hangi sezon yarıştı, kaçıncı oldu?

Acun Ilıcalı Survivor All Star 2022 kadrosu açıklamıştı. Survivor All Star 2022 kadrosunda gönüllüler arasında yer alacak olan Hikmet Tuğsuz'un hayatı merak konusu oldu.

Peki, Hikmet Tuğsuz kimdir, kaç yaşında, nereli? Tv 8'in sevilen programı Survivor'un eski yarışmacısının ne zaman yarıştığı ve kaçıncı olduğu merak ediliyor.

Survivor All Star Hikmet Tuğsuz hangi sezon yarıştı, kaçıncı oldu? İşte detaylar...

Hikmet Tuğsuz kimdir, kaç yaşında, nereli?

Hikmet Tuğsuz 16 Kasım 1986'da Antalya'nın Akseki ilçesine bağlı Bademli kasabasında doğdu. Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan mezun oldu.

İlkokul 4. sınıfta, spor ayakkabısı ödüllü bir yarışmaya katılmasıyla sporla tanıştı.

Başarılı olduğunu gören antrenörler kendisini atletizme yönlendirdi. Birçok yarışmada başarılar elde eden Hikmet, milli takım antrenörü Ertuğrul Oğulbulan tarafından decatlon branşına yönlendirildi.

Bu branşta yıllarca geçilmedi ve şampiyon oldu. Atletizmin bir branşında dereceleri var ve hentbol, futbol, triatlon, voleybol branşlarında da takımda oynadı.

Üniversite bittikten sonra hem antrenörlük hem sporculuğa devam etti. Şu anda da Kırkpınar başpehlivanları Ali Gürbüz, Okan Acar, Ertuğrul Dağdeviren, Bayram Arslantaş gibi değerli sporculara antrenörlük yapıyor.

Survivor All Star Hikmet Tuğsuz hangi sezon yarıştı, kaçıncı oldu?

Survivor All Star Hikmet Tuğsuz, Survivor 2019 sezonunda yarıştı fakat geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu adaya veda etmek zorunda kalmıştı.

Yorum Yaz