tatlidede

Alev Alev dizisi final mi yapıyor? Hangi bölüm final olacak? Alev Alev dizisi final tarihi ne zaman 2021?

Son zamanlarda geniş kitleler tarafından beğeniyle takip edilen Alev Alev dizisi final mi yapacak? Final bölümü belli oldu mu? Kulislerden ve dizi setlerinden hangi haberler geliyor? Alev Alev dizisi hangi bölümde final yapacak?
  • 18.05.2021 11:24
Alev Alev dizisi final mi yapıyor? Hangi bölüm final olacak? Alev Alev dizisi final tarihi ne zaman 2021?

Alev Alev dizisinin en son 26. bölümü yayınlanmıştı. Her perşembe günü saat 20:00'da yeni bölümleri yayınlanan dizinin 26. bölümü, erken finalin de habercisi olacak gibi görünüyor. Hayranlarını son derece üzecek olan bu haberin ardındaki gelişmeler neler? Alev Alev final mi yapıyor?

ALEV ALEV FİNAL TARİHİ NE ZAMAN?

Son dönemde Show TV dizilerinin pek çoğunun final yaptığına şahitlik ediyoruz. Bunlar arasında Arıza, Ramo, Çukur, Kuzey Yıldızı İlk Aşk gibi diziler de söz konusu. Show TV yeni sezon öncesinde yayınladığı pek çok diziye final yaptırarak yeni projeler yapmayı hedefliyor. Bundan son olarak Alev Alev dizisi nasibini alacak gibi görünüyor. Dizinin reytingleri oldukça düşmüş durumda.

Alev Alev dizisinin normal şartlar altında 30. bölümde final yapması bekleniyordu. Ancak reytinglerde yaşanan düşüşler Show TV'yi erken karar almaya zorladı. En son 26. bölümü yayınlanan Alev Alev dizisinin 28. bölümde ekranlara veda edeceğini tahmin ediyoruz. 28. bölümün ise 27 Mayıs 2021 Perşembe gününde yayınlanmasını bekliyoruz.

Bu da demek oluyor ki Alev Alev dizisinin finaline yalnızca iki bölüm kaldı!

Youtube'da yayınlanan 27. bölüm ön izlemesinde Cemre'nin basın mensuplarıyla girdiği diyalog sosyal medyada büyük ses getirdi.

ALEV ALEV DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Yukarıda da belirttiğimiz gibi Alev Alev dizisinin reytingleri oldukça kötü durumda. Bunun yanı sıra dizinin Perşembe günü yayınlanması da dizinin reytinglerini düşüren bir diğer etken. Çünkü diğer kanallarda yayınlanan diziler daha fazla ilgi görüyor ve izleyiciler bu kanallara kayıyor. Perşembe günü yayınlanan diziler arasında en çok öne çıkan ATV'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova. Şimdi de bir başka dizi olan Camdaki Kız'ın yayınlanmasıyla dizi severler bu iki diziye kaymış durumda. Reytinglerde yaşanan düşüşlerin başlıca kaynağı şimdilik bunlar görünüyor.

ALEV ALEV DİZİSİ FİNALİ HANGİ GÜN TARİH 2021?

Her perşembe saat 20:00'da Show TV'de yayınlanan Alev Alev dizisinin final bölümünün 27 Mayıs 2021 Perşembe günü olması bekleniyor.

Yorum Yaz