tatlidede

Arka Sokaklar Bugün Var Mı Yok Mu? Arka Sokaklar Neden Yok? Kanal D Yayın Akışı 14 Mayıs 2021

Ekranların vazgeçilmez dizisi Arka Sokaklar 14 Mayıs 2021 Cuma günü var mı? Arka Sokaklar bu akşam yayınlanacak mı? Arka Sokaklar dizisi bu akşam neden yayınlanmadı? Arka Sokaklar yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?
  • 14.05.2021 19:24
Arka Sokaklar Bugün Var Mı Yok Mu? Arka Sokaklar Neden Yok? Kanal D Yayın Akışı 14 Mayıs 2021

Kanal D Arka Sokaklar bu akşam yok mu? Arka Sokaklar 14 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak mı?

10 sezondur aynı heyecanla devam eden Arka Sokaklar dizisi hala reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Ramazan Bayramı dolayısıyla pek çok dizinin yeni bölümü bu hafta ekranlarda yer almadı. Peki Cuma akşamlarının rekortmen dizisi Arka Sokaklar bu akşam yayınlanacak mı? 14 Mayıs Cuma 2021 Arka Sokaklar yeni bölümü yayınlanacak mı?

Arka Sokaklar dizisi bu akşam yeni bölümü var mı?

Arka Sokaklar dizisinin izleyicileri büyük bir merakla yeni bölüm tanıtımını araştırıyor. Kanal D yayın akışı 14 Mayıs 2021 Cuma belli oldu. Buna göre akşamki diziler de belli oldu. Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın başrollerine yer aldığı Arka Sokaklar'ın yeni bölümünün 21 Mayıs 2021 Cuma akşamı yayınlanacağı belirtildi.

ARKA SOKAKLAR NEDEN YAYINLANMADI, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Kanal D 14 Mayıs Cuma yayın akışında Arka Sokaklar yer almadı. Arka Sokaklar dizisi bu hafta bayram tatili yaparak ekranlarda yer almayacak. Arka Sokaklar yeni bölüm haftaya 21 Mayıs Cuma yeni bölümü ile ekranlara gelecek.

Kanal D'de bu akşam Arka Sokaklar yerine Şarkılar Bizi Söyler programı yer alacak.

Yorum Yaz