diorex

Ece İrem Dinç kimdir? Ece İrem Dinç kitapları ve sözleri

Moda Tasarımcısı ve Yazar Ece İrem Dinç hayatı araştırılıyor. Peki Ece İrem Dinç kimdir? Ece İrem Dinç aslen nerelidir? Ece İrem Dinç ne zaman, nerede doğdu? Ece İrem Dinç hayatta mı? İşte Ece İrem Dinç hayatı...

  • 19.09.2022 20:00
Ece İrem Dinç kimdir? Ece İrem Dinç kitapları ve sözleri
Moda Tasarımcısı ve Yazar Ece İrem Dinç edebi kişiliği, hayat hikayesi ve eserleri merak ediliyor. Kitap severler arama motorlarında Ece İrem Dinç hakkında bilgi edinmeye çalışıyor. Ece İrem Dinç hayatını, kitaplarını, sözlerini ve alıntılarını sizler için hazırladık. İşte Ece İrem Dinç hayatı, eserleri, sözleri ve alıntıları...

Doğum Tarihi: 1986

Doğum Yeri:

Ece İrem Dinç kimdir?

1986 doğumlu genç tasarımcı, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eğitim Fak. Güzel Sanatlar Eğitimi bölümü mezunu. Aynı üniversite bünyesinde yüksek lisans eğitimini devam ettiren İrem Dinç, kendi serüvenini şu şekilde özetliyor;

“Asıl eğitimimi Grafik Tasarım üzerine tamamladım ancak moda serüvenim; var olduğumu fark ettiğim andan itibaren yanı başımda, en sevgili arkadaşım oldu. Bunun üzerine uzun uğraşlar verdim . Kendimi eğittim, yetiştirdim ki hala yolun çok başında bir yerlerdeyim. Çok büyük bir aşkla tasarlıyorum, ne zamanı ne de dünyayı umursamadan… Çizdiğim modeller benim çaput bebeklerim, onlara her gün sevgiyle yeni giysiler giydiriyorum. Bazen geçmişe, bazen henüz gelmemiş bir zamana uyanıyorum. Onlarla oyunlar oynuyorum. Ve ben kendi modamı, böyle yaratıyorum…”

Ece İrem Dinç Kitapları - Eserleri

  • Fülfül Büyüsü

Ece İrem Dinç Alıntıları - Sözleri

  • Ne diyordu Mevlana; “İsyanlardayım sanıyorsun ya, hayır. İmtihanlardasın. Öyle ki fark edersen kurtulacaksın.” (Fülfül Büyüsü)
  • Bu dünya, er ya da geç, hatta benim bile ümit etmediğim şekilde, insanı hayretlere gark edecek şekilde düzelecektir (Fülfül Büyüsü)
  • Şiir olmayan yerde insan sevgisi de olmaz azizim. Şiir, insanı insana yaklaştıran şeydir, (Fülfül Büyüsü)
  • Besbelli onun da aşktan hiç mi hiç haberi yoktu ve öptüğü yerde şiirler biteceğine sözcükler temelli susuyor; insan, ölüme biraz daha yaklaştığı hissine kapılıyordu.” (Fülfül Büyüsü)
  • Eğer ki sıradan bir sözlüğün sayfalarını karıştıracak olursa mutluluğun, bütün özlemlere eksiksiz ve sürekli olarak ulaşılmaktan duyulan kıvanç durumu, ongunluk,kutluk, saadet ve bahtiyarlık anlamına geldiğini görüyordu. (Fülfül Büyüsü)
  • Ne aradıysam zıddını buldum. Doğruyu aradım, yanlışı buldum. Dostumu aradım, düşmanımı buldum. Aramayı bıraktığımda ise doğruların ve yanlışların ötesinde renklerin zıtlığında resmin bütününü gördüm. Ne doğru vardı, ne yanlış. Ne kötü vardı, ne iyi. Her şey olması gerektiği gibiydi. Her şey, olduğu gibi… (Fülfül Büyüsü)
  • Şiir olmayan yerde insan sevgisi de olmaz azizim. Şiir, insanı insana yaklaştıran şeydir, (Fülfül Büyüsü)
  • İstanbul denilen şu derya denizde. İnsanın ruhuna bir defa kara çalınmaya görsün, bir daha asla umutla bakamıyordu dünyaya (Fülfül Büyüsü)
  • Şeytan, Aşkın kişioğlunu her türlü günaha ve rezilliğe sürükleyebildiğini ise bizzat Âdem ve Havva’nın yüreğinde tecrübe etmiş ve o gün bugündür de özellikle âşıkların olduğu yerlerde dolanır olmuştu. Zira şeytana göre şu âlemdeki en büyük günahkârlar, âşıkların gönlünde gizliydi. (Fülfül Büyüsü)

Yorum Yaz