tatlidede

Çarşı merkezinde silahlı kavgada 6 kişi yaralandı

Mardin'de aralarında önceden husumet olduğu öğrenile iki aile arasında silahlı kavga yaşandı. Kavgada silahlar patladı, ilk belirlemelere göre iki kişi yaralandı.
  • 19.05.2023 14:44
Çarşı merkezinde silahlı kavgada 6 kişi yaralandı

Mardin'de Cumhuriyet Meydanı alt çarşıda önceden aralarında husumetli oldukları öğrenilen taraflar arasında silahlı kavga yaşandı.

Önce sopa ve taşlarla başlayan kavga daha sonra tarafların silahlarını çekilmesiyle turistlerin arasında yaşanan kovalamacalarla sürdü.

Silah seslerinin çarşı merkezinde yankılanmasıyla şehri gezmeye gelen turistlerin büyük bir tedirginlik yaşadığı olayda; Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda kolluk kuveti sevk edildi.

Yaşanan Silahlı Kavgada çoğunluğu genç yaşta olan; İbrahim Halil A., Hadi A., Hikmet A., Yusuf T., Hüsein K., Mustafa A., sopa ve kavgada kullanılan pompalı tüfek saçmalarıyla yaralandı.  

Kavgada yaralanan 6 kişi olay yerine çağrılan ambulanslarla Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, olay yerinde geniş güvenlik tedbirleri alındı.

Kavga nedeniyle Mardin 1. Caddede güvenlik tedbirleri amaçlı yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı.

Hastaneye kaldırılan yaralıların genel sağlık durumunun iyi olduğu, hayati tehlikesi bulunan herhangi bir yaralının bulunmadığı öğrenildi.

Bir 4 kişi, kalabalık, sokak ve yazı görseli olabilir

 

 

Editör: Kadir Üründü

Yorumlar

Image
Erdoğan Soylu
19.05.2023 / 23:09

Kendilerini çok fazla kurtlar vadisine kaptırmış bir avuç cahilden başka birşey değiller. İnsan kendini yada hasmını düşünmüyorsa en azından etraftaki suçsuz günahsızları düşünür küçük çocuklar şok geçirdi yaşlılar can havliyle koşuşturdu ayıptır anladık erkeksiniz ama insanlığını nerede unutmuşsunuz. İki ailede rahat değil kendilerini baron edecekler 2 kuruş para için cana kıymaya teşebbüs innallah aleyk. polat olacaksınız tamam kaptırmayın o kadar kendinizi insanlıktan ödün verdiniz hiç birşeyden anlamadan sadece erkekliğinizi düşünüyorsunuz oda ikinci beyinle mardinin adını kötüye çıkarıyorsunuz

Image
ebul zavik
19.05.2023 / 20:22

Ayıptır mardine yakışmıyor o kadar insanın içinde aile büyükleri tarafları barıştırmali diyoruz terör bitti bu sefer serseri kavgaları basladi olmuyor böyle vah. <br><br>Kadin, çoluk cocuk var gözleri bu kadar donmusse en ağır cezaları alıp şehirden sürgün edilmeliler ayip

Image
Hakan Peker
19.05.2023 / 20:21

İyi bok yiyorlar hangi çağda yaşıyorsunuz arkadaş nasıl inlarsiniz husumet nedir kavga nedir böyle bı cahillik dünyanın neresinde görülmüş ancak Türkiye'de görülür soyunuz tükensin ne diyeyim

Image
ÖZ Mardinli Fahri
19.05.2023 / 15:29

bitmediniz oğlum cehalet cehalet cehalet...

Yorum Yaz