diorex

Hayat boyu öğrenme için toplandılar

Mardin İl Müdürlüğü toplantı salonunda İl Hayat Boyu Öğrenme Komisyon toplantısı düzenlendi.

  • 21.09.2023 10:37
Hayat boyu öğrenme için toplandılar

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Yönetmeliğinin 35. Maddesi gereğince; kurumlarda eğitim, öğretim, yönetim ve üretim etkinliklerinin verimliliğini sağlamak, kurum, çevre, sektör iş birliğini gerçekleştirmek, yerel yönetimler ve sivil toplum örgütlerinin her türlü desteğini almak ve iş birliği yapmak amacıyla; Vali Yardımcısı Gürsel Temurci'nin başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ile komisyon üyesi kurum temsilcileri ile birlikte, toplantı salonunda İl Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda; katılımcılara geçen sene yapılan faaliyetler hakkında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sunum yapılarak bilgi verildi.

Toplantıda yeni dönemle ilgili olarak katılımcılarla yapılabilecek işbirlikleri hakkında  görüşülerek fikir  alışverişinde  bulunuldu.

 Toplantı, görüş ve önerilerin dile getirilmesiyle sona erdi.

Yorum Yaz