tatlidede

İslam Memiş’ten altın uyarısı: Daha erken satmayın

Ekonomist İslam Memiş altın fiyatlarının bir miktar geri çekilmesiyle telaşlanan altın yatırımcılarına uyarıda bulundu. Memiş altın fiyatının yükseleceğini ve satmak için erken olduğunu ifade etti.
  • 09.01.2024 09:53
İslam Memiş’ten altın uyarısı: Daha erken satmayın

Finans Analisti ve ekonomi yorumcusu İslam Memiş ons altın fiyatındaki sert geri çekilme sonrası takipçilerine bir takım uyarılarda bulundu. İslam Memiş altın fiyatlarındaki geri çekilmenin geçici olduğunu dile getirirken altın sahibi olan yatırımcıları satmayın diye uyardı.

Türkiye'de altın ve döviz piyasalarıyla ilgili tahminleriyle dikkat çeken İslam Memiş, yaptığı son açıklamalarda ons altın fiyatlarını değerlendirdi. Memiş, teknik analizlere dayanarak ons altının 2030-2070 dolar aralığını takip edeceğini belirtti. Ayrıca, düşüşlerin kalıcı olmadığını ve ons altın için hedefin 2150 dolar seviyesi olduğunu ifade etti.

ALTIN SATMAK İÇİN ERKEN

Gram altın fiyatlarına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Memiş, serbest piyasada gram altın TL fiyatı için 100 liralık bir makas aralığı olduğunu söyledi. Bu makas aralığının geçerliliğini koruduğuna vurgu yapan Memiş, yatırımcılara bu durumu göz önünde bulundurmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Memiş, altın piyasasında yaşanan düşüşleri birer alım fırsatı olarak gördüğünü belirterek, gram altın fiyatlarının artış göstereceğini öngördü. Ayrıca, elinde altın bulunduran yatırımcılara satış için erken olduğunu ve yeni zirvelerin geleceğini söyledi.

Editör: Gülten Akgül

Yorum Yaz