tatlidede

Bağımsız aday Çakar iftar programı düzenledi

Artuklu İlçesi Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Kasım Çakar'ın Ramazan dolayısıyla akraba, eş ve dostlarına verdiği iftar yemeği büyük bir ilgiyle karşılandı.
  • 18.03.2024 13:21
Bağımsız aday Çakar iftar programı düzenledi

Artuklu İlçesi Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Kasım Çakar, iftar programı düzenledi.

Mardin'in, özverili ve çalışkan esnaflarından olan ve Artuklu ilçesi Bağımsız Meclis Üyesi Adaylığını ilan eden Kasım Çakar gazetemize verdiği demeçte parti veya ideoloji olmaksızın hiç kimsenin değerlerine zarar vermeden Meclis Üyeliği adına halkın desteğine ve Bağımsız Meclis Üyeliği için oylarına talip olduğunu dile getirdi.

Kasım Çakar şu ifadelere yer verdi:

"Kıymetli Hemşehrilerim! Toplumsal dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı, manevi duyguların güçlendiği mübarek Ramazan ayı münasebetiyle birlik ve beraberliğimizin pekişmesi adına sizleri en kalbi duygularla saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.. Kıymetli büyüklerimiz ve halkımız ile yapılan istişareler doğrultusunda halkımıza hizmeti kendimize şiar edindiğimiz ve bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirmek amacıyla sizlerin destek ve teveccühlerinizle Artuklu İlçesi Bağımsız Meclis Üyeliğine adaylığımı ilan etmekteyim. Hiç kimsenin gönlündeki partisine dokunmadan Bağımsız olarak Meclis Üyeliğine başvuru yapmamızın da en temel sebebi birlik ve beraberliğimizin nasıl bir etki yaratacağını göstermek açısından bölünmeden, parçalanmadan hepinizin desteğine talip olduğumu yinelemek istiyorum.
Başkanınız ve gönül verdiğiniz parti kim olursa olsun Meclis Üyeniz Kasım Çakar olsun."

Image description

Image description

Image description

Image description

Editör: Aslan Alpergin

Yorum Yaz