Başkan Aksoy çalışmaları inceledi
Dargeçit ilçesinde yürütülen yol ve kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, Kaldırım ve parke taşı serim çalışmalarını farklı mahallelerde yürüten Belediye Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarını yerinde inceledi.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İlçenin Bahçebaşı, Harabaka, Uluçınar (Berkevan), Keremli (Bamezrut), Ayrancı (Şeta) ve Altıyol (Serdef) Mahallelerinde yürütülen kaldırım yenileme ve parke taşı serim çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Aksoy, vatandaşların ihtiyaç duyduğu hizmete kavuşması için çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini belirtti.
Editör: Beşir Şavur
Ziyaretçi
15.01.2024 / 23:18Helal olsun başkan kıt imkanlarla birşeyler yapmaya çalışıyorsun halbuki o küçücük ilçeye her türlü hizmeti yapmak için Büyükşehir destek vermeli