diorex
fair play

Belediye Başkanı Yangına müdahale ederken kaza geçirdi

Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Ali Amak, Mazıdağı'ndaki yangına müdahale çalışmalarına katılmak için gittiği bölgede kaza geçirdi. Yangınlara müdahale çalışmaları sırasında düşen Amak'ın kolu kırıldı.

  • 21.06.2024 10:33
Belediye Başkanı Yangına müdahale ederken kaza geçirdi

Mazıdağı’ndaki yangına müdahale çalışmalarına katılan Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Ali Amak, yangın bölgesinde bir kaza yaşayarak kolu kırıldı.

Sosyal medya hesabından paylaşan Eş Başkan Amak, ufak bir kaza sonucu kolunun kırıldığını ve alçıya alındığını ifade etti.

Eş Başkan Amak Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları ifade etti:

“Endişeye ve doğru olmayan bilgilerin yayılmasına mahal vermemek adına ve gelen aramaların hepsine cevap veremeyecek durumda olduğum için açıklama yapma ihtiyacım doğdu. Dün gece Mazıdağı ilçemizde çıkan yangınla mücadele çalışmaları esnasında ufak bir kaza geçirdim ve kolum kırıldı. İlk müdahale yapıldı ve kolum alçıya alındı. Durumum iyi. Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Çıkan yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. yaralılarımızın ise bir an önce sağlıklarına kavuşabilmesi için acil şifalar diliyorum.”

Image description

Editör: Beşir Şavur

Yorumlar

Image
Ziyaretçi
22.06.2024 / 00:43

Geçmiş olsun Mardin geçmiş olsun Diyarbakır 😢😢

Image
Abdurrahim
22.06.2024 / 00:23

gecmis olsun baskanim o yanginda orda olmak,yardimci olmaya calisirken kolunuzu kirmaniz takdire sayan Allah sifa versin

Image
Ziyaretçi
21.06.2024 / 20:31

Geçmiş olsun başkanım Yangında ölenlere Allahtan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum geçmiş olsun mardin Diyarbakır

Image
Bişar Ceylan
21.06.2024 / 10:58

Sn başkanım,geçmiş olsun, tez vakitte iyileşmen dileğiyle.

Yorum Yaz