diorex
Dedas

BM'den siyonist rejime çağrı: Madleen gemisini acilen serbest bırakın

Birleşmiş Milletler Filistin Özel Raportörü Francesca Albanese, Madleen gemisinin derhal serbest bırakılması çağrısı yaparken, tüm Akdeniz limanlarının Gazze’ye insani yardım ve dayanışma amacıyla gemiler göndermesi gerektiğini vurguladı.

  • 09.06.2025 09:06
BM'den siyonist rejime çağrı: Madleen gemisini acilen serbest bırakın

Birleşmiş Milletler Filistin Özel Raportörü Francesca Albanese, "Madleen" gemisinin derhal serbest bırakılması gerektiğini belirtti.

Albanese, Akdeniz’deki tüm limanların Gazze’ye yardım, dayanışma ve insanlık amacıyla gemiler göndermesi gerektiğini ifade ederek, "Birlikte yola çıkarlarsa durdurulamaz olacaklar" dedi.

Francesca Albanese, ablukanın kırılmasının devletlerin hukuki sorumluluğu ve herkes için ahlaki bir zorunluluk olduğunu belirtti. Aktivistlerin ve geminin serbest bırakılması için uluslararası toplumun harekete geçmesi gerektiğini vurguladı.

İLKHA

Yorum Yaz