Çabuk Mahallesine Kadın Eli Değecek

Fazile Çalhan 31 Mart 2024’te yapılacak mahalli seçimlerde Çabuk Mahallesi muhtar adayı oldu.

  • 12.02.2024 11:35
Çabuk Mahallesine Kadın Eli Değecek

Fazile Çalhan “Çabuk’a Hanımeli Değecek, Çabuk’a hizmet Gelecek” sloganıyla Mardin Artuklu ilçesine bağlı Çabuk Mahallesi muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Çabuk Mahallesinde dört dönem muhtar azalığı görevini yürüten Fazile Çalhan 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde yirmi yıldır yaptığı azaldıktan edindiği tecrübelerle muhtara aday olduğunu açıkladı.

Çabuk mahallesi muhtar adaylığını açıklayan Çalhan açıklamasında “Bilindiği gibi 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerinde Çabuk Mahallesine gelişim, değişim yeni bir misyon ve vizyon katmak mahallemize daha iyi hizmet etmek, sokaklarımıza ve yaşamlara dokunarak Mahallemizde yaşayan 2500 vatandaşımıza hizmet etmek için yola çıktım.

Her yerde her platformda, her aşamada siz değerli komşularımın huzuru refahı için, mahallemize en üst düzeyde hizmet etme arzusu ve heyecanını yaşıyorum”diyen Çalhan “Mahallemizin daha iyi bir seviyeye getirmek burada yaşayan bütün mahallelinin olası sorunlarına çözüm, geleceklerine ışık olmak için aday oldum. Hedeflediğim projeleri hayata geçirerek mahallemizi daha yaşanır hale getirmek için aday oldum.

Eğitim ve çalışma hayatımdan edindiğim bilgi, birikimi ve deneyimlerimden yola çıkarak mahallemizin eksikliklerini, yapılması gerekenleri, hepimizin yaşadığı sorunları en iyi bilen “İÇİNİZDEN BİRİ OLARAK” aday oldum.

Bu yolda hep birlikte el ele, gönül gönüle olacağız. Sizlere “MAHALLEMİZİN GÖZÜ, KULAĞI VE SESİ” olma sözü veriyorum! İlgi ve desteğinizi bekliyor onayınıza ve oylarınıza talibim” dedi

Fazile Çalhan Kimdir?

Necla ve Abdi Çapşek çiftinin ikinci çocukları olarak 1978’te Mardin’in Çabuk mahallesinde dünyaya geldi. İlk, orta, lise eğitiminden sonra Sosyal hizmetler önlisansı bitirmesine rağmen eğitim hayatına Anadolu Üniversitesi Sosyoloji lisans okumaya devam etmekte olan Çalhan Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) Gönüllü Yetişkin Eğitimi Programı, Halk eğitim kursları ile başlayan el sanatları becerisini zamanla mesleki yeterlilik seviyesine getirip önce mahalle kurslarında daha sonra Mardin Olgunlaşma Enstitüsünde, sosyal uyum projeleri ile GSB Gençlik Merkezinde usta öğretici olarak çalıştı.

Artuklu Halk Eğitimi Merkezi’nde hala usta öğretici olarak çalışmaya devam etmektedir. İçişleri Bakanlığı’nın desteklediği İpek yolu kadın kooperatifi ve farklı kadın girişimciler derneklerinin Mardin ürün satış sorumlusu olarak görev almakta olan Çalhan, bu konuda kadınlarımıza destek sağlamayı hedefliyor. Doğup büyüdüğü ve hala ikamet ettiği Çabuk Mahallesinde dört dönem muhtar azalığı görevini yaptı.

Çabuk Mahalle Muhtar Adayı Fazile Çalhan evli ve iki çocuk annesidir.

Editör: Beşir Şavur

Yorumlar

Image
Ziyaretçi
15.02.2024 / 10:06

poz? milletvekili mi oldunuz hayırdır? içinizden biri diyor da zaten muhtar o mahalleden olmak zorunda :) bari mantıklı yapın bu işi.

Image
Ziyaretçi
15.02.2024 / 10:05

kazanmaz

Image
Ziyaretçi
15.02.2024 / 10:04

Kendsi kadınların ayağını kaydırırken nasıl kadınlar soz edebılıyor? yanındaki komsunun ısmını bılmeyen de muhtar adayı olmus. sansı yok kendi bos reklamını yaptı. adını her yerde cıkardı. kocası nerede?

Image
Ziyaretçi
15.02.2024 / 10:00

Maalesef hiç şansı yok tüm ailesini birbirine katmış insan düşenemiyorum mahalleye neler yapar

Image
Ziyaretçi
15.02.2024 / 07:51

Nesime abla ve Ferhan abiye bu yapılır mı?

Image
Ziyaretçi
13.02.2024 / 18:52

Ferhan çalhana karşı hiç şansı yok :)

Image
Ziyaretçi
13.02.2024 / 18:51

Ayy böyle yalancı yenge düşman başına

Image
Ziyaretçi
13.02.2024 / 18:50

Bir numaralı yalancı insan azalık sadece 1 dönemdi muhtarlık ile ilgili bir bilgisi yok ve görümcesinin kocasının karşında aday olacak kadar yüzsüz bir insan

Image
Ziyaretçi
13.02.2024 / 16:27

Başarılarının devamı en güzel günler senin olsun yurudugun yolda rabbim muaffak etsin seni hocam

Image
Ziyaretçi
13.02.2024 / 16:27

Başarılarının devamı en güzel günler senin olsun yurudugun yolda rabbim muaffak etsin seni hocam

Yorum Yaz