diorex

"Cami Market" projesiyle çocuklara hem ödül hem maneviyat veriliyor

Adana'nın Kozan İlçe Müftülüğüne bağlı Çamdere Mahallesi Horzum Yaylası Merkez Camii'nde çocuklar sevindirilirken, aynı zamanda ibadete teşvik ediliyor.

  • 07.07.2025 17:42
"Cami Market" projesiyle çocuklara hem ödül hem maneviyat veriliyor

Cami İmam- Hatibi Macid Samet Akıllı'nın öncülüğünde yürütülen "Cami Market Projesi" kapsamında, namazlarını düzenli kılan ve günlük dualarını eksiksiz yapan çocuklar, cami bünyesinde oluşturulan mini marketten diledikleri hediyeyi alma fırsatı buluyor.

İlçe Müftüsü Mustafa Kaya, yaptığı açıklamada, "Çocuklarımızı camiye alıştırmak, onları manevi değerlerle büyütmek en büyük görevlerimizden biridir. Bu proje, çocukların hem gönlünü kazanıyor hem de ibadetlerini severek yapmalarına vesile oluyor. Camilerimizin sadece ibadet edilen yerler değil, aynı zamanda bir eğitim ve sevgi yuvası olduğunu gösteren bu güzel çalışmadan dolayı imam hatibimizi ve bu projeye destek veren hayırseverlerimizi tebrik ediyorum. Bu ve benzeri projelerin artarak devam etmesini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

İLKHA

Yorum Yaz