matesis
dedas

Dal, seçmenleriyle teşekkür yemeğinde buluştu

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde Artuklu Ensar mahallesi Muhtarlık görevine yeniden seçilen Muhtar İsa Dal, yeni dönemin başlaması nedeniyle mahalle sakinleri ve dostlarına seçim teşekkürü yemeği verdi.
  • 22.04.2024 09:33
Dal, seçmenleriyle teşekkür yemeğinde buluştu

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde seçmeninden aldığı destekle yeniden güven tazeleyerek görevine devam eden Mardin Muhtarlar İl Federasyon Başkanı da olan Artuklu Ensar Mahallesi Muhtarı İsa Dal, okunan mevlit, mahalleliye verilen yemek, yapılan dualarla yeni dönemine resmen başlamış oldu. 

Ensar Mahallesi Muhtarlık Binasının önünde dana kurban ederek görevine resmen başlamış olan Muhtar Dal, Mahallenin taziye evinde yüzlerce kişinin katılımıyla okuttuğu mevlit programı ve teşekkür yemeğiyle mahalle sakinleri ve dostlarıyla bir araya geldi.

En yakın rakibine binden fazla oy farkı atarak güven tazeleyen Muhtar İsa Dal, "Ensar Mahallesi Muhtarlığı olarak ilk dönemimizde mahalle sakinlerimizle büyük bir dayanışma içerisinde olarak çalıştık. Mahallemizin hak ettiği hizmetlerin büyük bir bölümünü görev süremize sığdırmayı başardık. Doğalgaz, Elektrik hatlarının yer altına indirilmeleri, yeraltı çalışmaları, yollarımızın asfaltlanması Mahallemize park ve yaşam merkezi gibi başlıca hizmetlerin getirilmesine vesile olduk. Sosyal yardımlarla ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olduk. Acı günde-tatlı günde mahalle sakinlerimizle dayanışma içerisinde olduk. Çok şükür yaptığımız hizmetler bize yakışacak bir seçim sonucu ile kendisini göstermiş oldu. Bundan sonra da yeni dönemde mahallemizin ihtiyaç duyduğu hizmetleri el birliği ve dayanışma içerisinde getireceğimize inanıyorum. Bugün yaptığımız bu etkinlikte yanımızda olan bizimle dayanışma içerisinde hareket eden dostlarımızla bu vesileyle teşekkür ediyorum. Ensar Mahallesi olarak her şeyin en güzelini hak ettiğimizi ifade etmek istiyorum. Bizi kırmayıp, davetimize katılan bütün dostlara birkez daha teşekkür ediyor, yeni dönemin hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Çok sayıda siyasetçi, kamu kurum yöneticisi, sivil toplum örgütü temsilcisi ile kanaat önderlerinin de hazır bulunduğu yaklaşık iki bin kişinin katıldığı mevlit yemeği kutlamasının ardından Muhtar İsa dal, tebrikleri kabul etti.

Editör: Kadir Üründü

Yorumlar

Image
Mehmet Fidan
22.04.2024 / 23:26

Tebrik ederim. Başarılarınızın devamını dilerim.

Image
Ziyaretçi
22.04.2024 / 17:51

Allah kabul etsin başkan başarılarının devamını dilerim

Image
Ziyaretçi
22.04.2024 / 14:46

Allah kabul etsin İsa Dal Başkanımıza başarılar diliyorum

Yorum Yaz