matesis
dedas

Kızıltepe'de DEM Parti Kadın Seçim Bürosu açıldı

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında kadın seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.
  • 04.03.2024 21:34
Kızıltepe'de DEM Parti Kadın Seçim Bürosu açıldı

Açılışa DEM Parti Mardin Milletvekili Beritan Güneş, Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayı Devrim Demir ve Kızıltepe Belediye Eş Başkan Adayı Hamdiye Turgay katıldı.

Açılışta konuşan Kızıltepe Belediye Eş Başkan Adayı Hamdiye Turgay, kadınlar özgürleşmeden toplumun da özgürleşmeyeceğini iddia ederek, "Bir başarı olacaksa o da kadınların mücadelesiyle olacaktır. Kadın özgürlüğü saglanana kadar mücadele edeceğiz"dedi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayı Devrim Demir ise kadın bürosunun açılışını gerçekleştirmek için bir araya geldiklerini söyledi.

Demir, kadınların rengini tüm alanlarda gösterdiğini aktararak, 31 Mart’ta kadınların tüm gücüyle seçime rengini vereceğini ifade etti.

Image description

Image description

Image description

Editör: Beşir Şavur

Yorumlar

Image
Mehmet Fidan
10.03.2024 / 21:16

Önceki aylarda ve haftalarda halka açık makamıza kabul edeceğimiz Mardin halkı görüşmelerimizde tüm Mardin halkı için sayısız projeler vaad ettiğimizi önceki haber röportajlarimizda dile getirdik. Mardin için artık yenilik ve hizmet zamanıdır diyoruz. Tüm İslam aleminin Ramazan ayı mübarek olsun. Güzel yorumlar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Milli yol partisi Mardin büyükşehir belediye başkan adayı Mehmet Fidan.

Yorum Yaz