TÜVTÜRK

Denizli'de tefecilik ve silah ticaretine operasyon: Bir tutuklama

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince tefecilik ve silah-mühimmat ticaretine yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda silah, mühimmat ve senet ele geçirilirken, gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

  • 06.06.2026 15:35
Denizli'de tefecilik ve silah ticaretine operasyon: Bir tutuklama

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde tefecilik ve silah-mühimmat ticaretinin önlenmesine yönelik çalışma yürüttü.

Bu kapsamda gerçekleştirilen operasyonda 6 ruhsatsız tabanca ve şarjörü, bir pompalı tüfek, 191 tabanca fişeği ile 30 tüfek kartuşu ele geçirildi.

Operasyonda ayrıca toplam değeri 1 milyon 464 bin TL olan 9 senet ile 46 boş senet koçanına da el konuldu.

Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İLKHA

Yorum Yaz