TÜVTÜRK

Doğa fotoğrafı için çıktığı dağlık alanda ölü bulundu

Darende'de doğa fotoğrafı çekmek için evden ayrılan şahıs, kendisinden haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmaları sonucu dağlık alanda hayatını kaybetmiş halde bulundu.

  • 10.07.2026 15:33
Doğa fotoğrafı için çıktığı dağlık alanda ölü bulundu

Malatya'nın Darende ilçesinde ikamet eden "Yörem Darende" sosyal medya sayfasının yöneticilerinden Cahit Girgin, perşembe akşamı doğa fotoğrafı çekmek amacıyla dağlık alana çıktı. Bir süre sonra kendisinden haber alamayan yakınları durumu 112'ye bildirdi.

Haber verilmesi üzerine polis, AFAD ve diğer ekiplerin katılımıyla Ayvalı Mahallesi Karanlıkdede mevkisinde arama çalışması başlatıldı. Arama ekipleri bölgede çalışmalarını sürdürürken, Girgin'in cansız bedeni Hasangazi Türbesi'nin üst kısmında, yüksek gerilim hattının bulunduğu bölgede bir vatandaş tarafından bulundu.

Olay yerine sevk edilen ekiplerin yaptığı incelemede Girgin'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yeri incelemesinin ardından Girgin'in cenazesi otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İLKHA

Yorum Yaz