matesis
dedas

DSP Erin’i destekleyecek

Demokratik Sol Parti (DSP) Mardin İl Başkanı Uğur Alka, yaptığı açıklamada, Parti olarak Mardin Büyükşehir Belediyesi’nde Abdullah Erin’i destekleyeceklerini söyledi.
  • 20.01.2024 14:04
DSP Erin’i destekleyecek

DSP Mardin İl Başkanı Alka, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere dair yaptığı açıklamada Mardin’in Artuklu, Midyat ve Yeşilli ilçelerinde güçlü adaylar çıkarmaya hazırlandıklarını söyledi.

Alka “Bildiğiniz üzere 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler hem ülkemiz için hem de memleketimiz Mardin için çok önemli bir seçim süreci olacak. 14 Mayıs ve 28 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından Türkiye Cumhuriyeti’mizin 100’üncü yılında 81 ilde, 1000’e yakın ilçede 85 milyon insanımız için önemli olan bu seçimlerde birçok siyasi parti gibi Demokratik Sol Parti olarak bizler de varız. Genel Başkanımız Sayın Önder Aksakal’ın öncülüğünde yerel seçim sürecini yürüteceğiz.” ifadelerini kullandı

“Belediyelerimizi yönetme iddiasındayız”

Alka, şu ifadelere yer verdi:

“DSP olarak bizler en iyi başkan adaylarının çıkmasının yanında en doğru yöntemlerle belediyelerimizi yönetme iddiasındayız. Belediyelerimizi yönetecek olan başkan ve meclis üyeleri ülkemize, Mardin’imize ve her bir vatandaşımıza yaşanabilir şehirler var etmek için ellerinden geleni yapacak isimler olmalıdır.”

“Artuklu, Midyat ve Yeşilli ilçelerinde güçlü adaylar çıkarmaya hazırlanıyoruz”

Mardin’in ilçelerinde aday çıkarmayı düşündüklerini söyleyen Alka, "Özellikle Mardin’in Artuklu, Midyat ve Yeşilli ilçelerinde güçlü adaylar çıkarmaya hazırlanıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Önder Aksakal gerekli görüşmeleri yapıyor. Görüşmelerin sonucunda bizler de bu ilçelerde aday çıkarıp çıkarmayacağımız konusunda kararımızı vereceğiz. Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Güçlü isimlerle seçimlere hazırlanıyoruz. Adaylarımızın isimlerini yapılacak görüşmelerin neticesine göre açıklayacağız."

Editör: Beşir Şavur

Yorum Yaz