tatlidede

Gazzeli çocuktan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup: “Güçlü ordularına rağmen bizi kurtarmadın”

İsrail rejimi saldırılarında aile fertlerini kaybeden ve sakat kalan Gazzeli çocuk, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup yazarak sesini duyurmaya çalıştı. “Tayyip amca, senden çok umutluydum” diyen Danya Ebu Muhsin, “Güçlü ordularına rağmen bizi kurtarmadın. Beni hayal kırıklığına uğrattın. Sana kırgınım. Rabbime varınca O’na seni şikâyet edeceğim” ifadelerini kullandı.
  • 13.02.2024 15:57
Gazzeli çocuktan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup: “Güçlü ordularına rağmen bizi kurtarmadın”

Siyonist İsrail rejiminin Gazze’de gerçekleştirdiği soykırım aralıksız bir şekilde sürerken, bölgeden yükselen feryatlar yürekleri dağlıyor. İsrail ordularına karşı destansı bir direniş sergilemelerine rağmen İslam ülkelerinin liderlerinden bir türlü somut destek alamayan Gazzeliler, içerisinde bulundukları durumu, feryatlarla dile getiriyor. Geçtiğimiz günlerde kameralar önünde acısını haykıran Filistinli bir kadın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenmişti. Gazzeli kadın, yürekleri dağlayan konuşmasında, "Gazze bu haldeyken neredesin? Seçimleri kazanması için dualar ettiğimiz Erdoğan nerede? Bizi neden böyle bıraktı?” ifadelerini kullanmıştı.

“ALLAH’A VE RESULÜNE ŞİKÂYET EDECEĞİM”

Başta Türkiye olmak üzere tüm İslam ülkelerinin liderlerine seslenen Gazzeliler, İsrail soykırımına karşı bir destek bekliyor. Gazze’de çoluk çocuk demeksizin herkesin gözü İslam ülkelerinden gelecek bir yardıma çevrilmişken beklenen yardım ne yazık ki bir türlü gelmiyor. Gazze’de yaşayan Han Yunus doğumlu 12 yaşındaki Danya Ebu Muhsin de yazdığı mektupla çığlığını duyurmak istedi. İsrail rejimi saldırılarında aile fertlerini kaybeden ve sakat kalan Gazzeli Danya Ebu Muhsin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi. Danya’nın mektubu, Arap dünyasında ve Gazze’de birçok platformda yayınlandı. İlahiyatçı, yazar, eğitimci Ahmet Ziya İbrahimoğlu’nun Türkçeye tercüme ettiği mektubu, gazeteci Muhammed Binici televizyon programında okudu.

 Danya Ebu Muhsin’in mektubu şöyle:

“Erdoğan amca, adım Danya Ebu Muhsin. Siyonist İsrail ailemi öldürdü, babamı, annemi, kardeşlerimi hepsini. Allah’a şükür bombalamada sağ bacağımı kaybettikten sonra beni hayatta bıraktı. Benim ve ailemin başına gelenlere çok ama çok üzüldüm. Allah’tan onlara rahmet dilemekten başka elimden hiçbir şey gelmiyor. Her şeye rağmen Allah’a şükrediyorum. Ama Tayyip amca, benim tek beklentim ve umudum sendin. Senden çok umutluydum. Bizi yalnız bırakmaz, mutlaka bize destek çıkacak ve yardıma gelecek diye seni çok bekledik ama ne yazık ki sen de bize yardıma gelmedin. Tayyip amca, fiilen yanımızda olamadığın, imdadımıza koşamadığın için kızgın ve kırgınım. Rabbime kavuşunca O’na seni şikâyet edeceğim. Ayrıca Allah’ın Resulü’ne de güçlü ordunuzun varlığına rağmen, Amerika ve tüm kâfirlerin Siyonist İsrail’e fiilen yardım ettiği gibi bize yardım etmek ve bizi ölümden kurtarmak üzere gücünüzü ve ordunuzu göndermediğinizi anlatacağım. Allah bana yeter, O ne güzel vekildir.”

Image description

Editör: Gülten Akgül

Yorumlar

Image
Ziyaretçi
14.02.2024 / 08:03

reis para kazanmak varken neden flistinlileri kurtarsın

Yorum Yaz