diorex
Dedas

İki ilçede iki gün boyunca elektrik kesintisi yaşanacak

MARDİN'in Artuklu ve Yeşilli ilçelerinde bulunan 31 mahallede Çarşamba ve Perşembe günleri elektrik kesintisi yaşanacak.

  • 14.03.2023 11:02
İki ilçede iki gün boyunca elektrik kesintisi yaşanacak

Dicle Elektrik A.Ş Mardin İl Müdürlüğü Sistem İşletme İl Yöneticiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Mardin-l Trafo Merkezi barası ile irtibatlı Fİ Ortaköy ve F3 Akıncı fıderleri üzerinde bulunan trafolarda OSOS ekipleri tarafınca yapılacak olan çalışmalar nedeniyle 15.03.2023 ve 16.03.2023 günleri 09:00-17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.

Kesintilerden Altuklu ilçesinden; Akıncı, Alakuş, Alımlı, Arpatepe, Boztepe, Buğday, Çalışlı, Çatak, Çıplaktepe, Çiftlikköy, Çukuryurt, Dibektaş, Eryeri, Gökçe, Göllü, Hatunlu, Hüyüklü, Karademir, Kumlu, Kuyulu, Küçükköy, Nur (Akıncı), Ortaköy, Sakalar, Yaylı, Yolbaşı, Yukarıaydınlı, Yukarıhatunlu mahalleleri ve Yeşilli ilçesinden; Kütüklü, Ovaköy, Zeytinli Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilenecektir.

Yorum Yaz