matesis
dedas

İpekyolu'ndaki kazada üç kişi yaralandı

Nusaybin ilçe merkezi Tarihi İpekyolu üzerinde bugün öğle saatlerinde meydana gelen kazada üç kişi yaralandı.
  • 16.06.2023 14:32
İpekyolu'ndaki kazada üç kişi yaralandı

Tarihi İpekyolu üzerinde usaybin İlçe merkezinden geçen Cizre yolu üzerinde öğle saatlerinde yaşanan ve iki tırın karıştığı kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı.

Nusaybin Cizre karayolu'nun 3.ncü kilometresinde bulunan Çağçağ Deresi Kaçşağında sebebi henüz öğrenilemeyen bir nedenle iki tır çarpıştı.

Uykusuzluk ve dikkatsizliğe bir de güzergah üzerindeki kavşakların düzensizliği ve denetimsizlik de eklenince sık sık aynı güzergah üzerinde yaşanan kazalara bir yenisi de eklendi.

Bu kez nispeten can kaybı yaşanmadan ucuz atlatılan şiddetli çarpmanın etkisiyle kazaya karışan tırlardan biri çarpmanın etkisiyle 07 AAR 421 Plakalı Tır yan yatarken, kazaya karışan diğer tırda ise büyük çapta maddi hasar oluştu.

Çarpışan araçlarda bulunan üç kişi kaza sırasında yaralanırken, yaralılara ilk müdahele olay yerinden geçen vatandaşlar yaptı. Çevredekilerin haber vermesiyle kaza mahaline çağrılan sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları müdahelenin ardında kazazedeler hastaneye kaldırıldı. Genel sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilen yaralıların tedavisine devam edilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz