tatlidede

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı da soruşturma başlattı

Mardin Büyükşehir Belediye Meclisinin 13.04.2024 tarihli toplantısında, İstiklal Marşımızın okutulmaması ve saygı duruşunda bulunulmaması olayı ile ilgili olarak, İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamadan sonra Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı da bir açıklama geldi.
  • 19.04.2024 20:22
Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı da soruşturma başlattı

Başsavcılıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Mardin Büyükşehir Belediye Meclisinin 13.04.2024 tarihli toplantısında, İstiklal Marşımızın okutulmaması ve saygı duruşunda bulunulmaması olayı ile ilgili olarak, Cumhuriyet Başsavcılığımızca resen soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

BAKANLIK DA AÇIKLAMA YAPMIŞTI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerinin açılışında yaşanan İstiklal Marşı ve Türk Bayrağının kaldırılmasına ilişkin mülkiye müfettişlerinin görevlendirildiğini açıkladı.Son Dakika: İçişleri Bakanından Mardin’deki istiklal marşı açıklaması
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, resmi X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Mardin Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında "İstiklal Marşı’nın okutulmadığına", Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında ise "Türk bayrağının kaldırıldığına" ilişkin iddialarla ilgili Mülkiye Müfettişlerimiz görevlendirilmiştir."

Editör: Erkan Akın

Yorumlar

Image
Ziyaretçi
23.04.2024 / 17:07

Kayyum Kayyum diye bagiran agzi salyasi fasistler! Adama cildirmayin, elemizden demokrasi de alip ondan sonra niye daga cikiyorsunuz diye de bagirmayin alcak fasistler!! Biri yanlis yapmissa cezasini ceker benim oyumu niye elimden aliyorsun o zaman!

Image
Ziyaretçi
20.04.2024 / 22:10

Ağzına sağlık 👏👍

Image
Ziyaretçi
20.04.2024 / 10:44

Vatana,Devlete,Millete,Hainlik,Yapan,İhanet,Edenlere,'Derhal,Devlet,ADINA,KAYYUM,ATANMASI,GEREKİR,VATANI,VE MİLLETE,BÖLÜCÜLÜK,YAPANLARA,'ACİLEN,KAYYUM,5-SENE,SONRA,GENE,YAPACAKLARMI,GÖRELİM,ANAYASADA,VATANA-İHANET,VE,BÖLÜCÜLÜK,SUÇTUR,DİYE,KANUN,YOKMU,'ÇOKACİLEN,KAYYUM,ATANSIN,BELEDİYE,GELİRLERİ,HDPKK,YA,GİTMEDEN,KONTUROL,EDİLSİN,MUTLAKA,VE,MUTLAKA,NOKTA.

Image
Ziyaretçi
20.04.2024 / 10:20

Türkiye Cumhuriyeti sınır ve vilayetleri belliyken, kanun ve düzen uyumunun dışına çıkmak yapıla bilecek en aptalca davranıştır. Size güvenip oy verenler hizmet beklerken, kayyuma davetiye çıkarıp, mağduru oynamanın, sonrada vandallık yapmanın hiç bir alemi yok! Yeter artık hep aynı senaryo. Biz bıktık artık bunu izlemekten: YETER.

Yorum Yaz