diorex

Mardin'de Sahipsiz Araç Alarmı: Mahalleli Tedirgin

Mardin'in Artuklu ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Sebze Hali Altındaki 15. Sokak'ta bulunan sahipsiz bir araç, mahalle sakinlerini alarma geçirdi. Evinin önüne bırakılan araç nedeniyle endişelenen Sabri Şahin, yetkililerden bir çözüm bekliyor.

  • 10.07.2025 14:04
Mardin'de Sahipsiz Araç Alarmı: Mahalleli Tedirgin

Şahin, yokuş aşağı olan sokakta çocukların hurdaya çevirdiği aracın el freninin indirilmesi halinde büyük bir tehlike oluşturacağını belirtti. Özellikle çocukların oyun alanı olarak kullandığı sokakta, kontrolsüz bir şekilde hareket edebilecek aracın ciddi kazalara yol açmasından korkuluyor.

Mahalle sakinleri, sahipsiz aracın bir an önce bulunduğu yerden kaldırılması ve gerekli güvenlik önlemlerinin alınması için emniyet güçlerinden ve ilgili kurumlardan yardım talep ediyor.

Image description

Editör: Neslihan Özkan

Yorum Yaz