tatlidede

Mardin EĞİTİM-BİR-SEN üye sayısı REKORU KIRDI

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Mardin Şube Başkanı Abdulselam Demir, sendikal çalışmalar kapsamında yapmış oldukları yeni üye kazandırma sayısında Eğitim-Bir-Sen Mardin Şubesi olarak Türkiye'de rekor kırdıklarını söyledi.
  • 03.10.2023 19:52
Mardin EĞİTİM-BİR-SEN üye sayısı REKORU KIRDI

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) ve Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Mardin Şube Başkanı Abdulselam Demir, sendikal çalışmalar hakkında bir açıklama yaptı. Demir, yapmış olduğu açıklamada Memur-Sen’in sendikacılıkta yeni bir sayfa açtığını belirtti.

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen’in son bir ayda kazandığı üye sayılarını paylaşan Demir, Eğitim-Bir-Sen Mardin Şubesinin rakip sendikaların çirkin saldırı ve çirkefliklerine rağmen yeni üye sayısında rekor kırdıklarını söyledi.

Demir yapmış olduğu açıklamada Kamuda sendikacılığın yirmi yıl önce yasal zemine kavuştuğunu belirtti. 

“EĞİTİM BİR SEN MARDİN ŞUBESİ OLARAK 492 ÜYE İLE ŞİMDİYE KADAR TÜM ZAMANLARIN REKORUNU KIRDIK”

Demir açıklamasında bir aylık sürede Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen’in son bir ayda kazandığı üye sayılarına, Eğitim-Bir-Sen Mardin Şubesinin de bu dönemde yeni üye sayısında rekor kırdığını belirterek şunları söyledi:

“İşte bugüne baktığımızda sadece bir aylık zaman diliminde Eğitim-Bir-Sen olarak Türkiye genelinde 10 bin 448, Eğitim Bir Sen Mardin Şubesi olarak da okulların açıldığı yoğunluğa rağmen 492 üye ile şimdiye kadar tüm zamanların rekorunu kırdık. Birlik olmak ve gücümüze güç katmak için Eylül ayında yaptığımız yeni üyelerimiz için azim ve kararlılıkla sahada olan teşkilatlarımızı yürekten tebrik ediyorum. Bunu inat ile değil inanç ile diyerek örgütlü gücü büyütmeye örgütlülüğe olan inancı kavilestirmeye devam ediyoruz. Örgütlülüğün gücüne inanarak aramıza katılan üyelerimize hoş geldiniz diyorum. Örgütlülüğün kıymetini davası olan bilir, Yolu ise umudu olan yürür.”şeklinde konuştu.

Yorum Yaz