matesis
dedas

Mardin'de korkutan yangın

Mardin Artuklu'da öğle saatlerinde kapalı olan bir iş yerinde çıkan yangın çevre sakinlerini korkuttu. Yangının çıkış sebebi öğrenilemezken, İşyerinin kapalı durumda bulunması söndürme çalışmaları olumsuz etkiledi.
  • 27.08.2023 11:47
Mardin'de korkutan yangın

Mardin Artuklu Yenişehir Mahallesi Ravza caddesi üzerinde bulunan kuruyemiş satan bir iş yerinde henüz sebebi öğrenilemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Pazar Günü hafta sonu tatili olması nedeniyle kapalı bulunan işyerinde söndürme çalışmaları, İtfaiye ekiplerinin dışarıdan yaptığı çalışmalarla başlatıldı.  Çevre sakinlerinin endişe ve korkulu gözlerle izlediği yangından yükselen beyaz dumanlar endişeye neden oldu.

İş yerinde çıkan yangının çevredeki diğer iş yerlerine sıçramaması için yoğun çaba gösteren itfaiye ekipleri, yangının çıktığı işyerinin bitişiğindeki halı dükkana alevlerin sıcramaması için sağutma çalışmalarında bulundu.

İtfaiye ekipleri çalışmalarını sürdürürken, rüzgarın etkisiyle yayılan dumanlar çevrede oturan apartman sakinlerine zor anlar yaşattı. Dumandan etkilenen kronik rahatsızlığı bulunan iki vatandaşa ise olay yerinde bekletilen sağlık ekiplerinin müdahele ettiği öğrenildi.

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz