matesis
dedas

Memur-Sen Ailesi Mardin'de İftarda Buluştu

Ramazan programları kapsamında Memur-Sen Mardin İl Başkanlığı tarafından sendika yönetimine yönelik iftar Buluşması programı düzenlendi. Programa Memur-Sen İl Başkanı ve Eğitim Bir-Sen Mardin Şube Başkanı Abdulselam Demir'in yanı sıra, Memur-Sen’e bağlı sendikaların Şube Başkanları, yönetim kurulu üyeleri, engelli ve kadın komisyon başkanları katıldı.
  • 25.03.2024 10:41
Memur-Sen Ailesi Mardin'de İftarda Buluştu

Program kapsamında ayrıca bayrak değişimine giden üç sendikanın eski başkanlarına da birer teşekkür plaketi verildi.

Mardin Öğretmenevinde düzenlenen programda davetlileri kapıda karşılayan Başkan Demir, programda ayrıca bir konuşma yaptı.

Rahmet ve bereket ayı Ramazan ayının ortasına geldiklerini hatırlatan Demir, konuşmasına Filistin ve Gazze konusuna dikkat çekerek başladı. 

BOYKOT ÇAĞRISI

Türkiye’deki seçim atmosferi nedeniyle Gazze’deki trajedinin unutulduğuna dikkat çeken Demir, İsrail’in katliam ve tecridi durdurması halinde bile boykot ve farkındalık eylemlerinin devam etmesi gerektiğine dikkat çekti.

Gazze'deki son durum hakkında kısa bir bilgi veren Demir, Gazze halkının yaşadığı açlık ve trajedinin dünyaya anlatılması gerektiğini ifade etti.

Millet iradesinin yolunun açılacağı her durumda inisiyatif aldıklarını anlatan Demir, "Bir rahmet ve bereket ayının daha ortasına yaklaştık. Rabbim oruçlarınızı kabul etsin. Önümüzde önce 31 Mart Yerel seçimleri sonra da Ramazan Bayramı var. Şimdiden seçimlerin hayırlı olmasını ve tüm İslam aleminin Ramazan bayramını kutluyorum.”dedi.

Demir, dünyanın güzelleşmesi ve daha adaletli bir yer haline gelmesi için bu sofraların, duaların vesile olmasını temenni ederek, sofrayı güzelleştiren tüm katılımcılara müteşekkir olduğunu kaydetti.

TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

Programda ayrıca Diyarbakır Kültür ve Turizm İl Müdürü olarak atanan Mardin Kültür-Memur-Sen eski Şube Başkanı görevinden ayrılan Sabahattin Genç'e, emekliliğe ayrılan Bayındır Memur-Sen Başkanı Abdulsamet Yılmaz'a ve Genç Memur-Sen'i yaş haddinden bırakmak zorunda kalan Dr. Bilal Ocakhanoğlu'na yaptıkları hizmetlerden dolayı birer teşekkür plaketi verildi.

 

 

Yorum Yaz