matesis
dedas

Pudracı o danışmandan yeni görüntüler! Bu değirmenin suyu nereden geliyor?

AK Parti Genel Merkezi eski çalışanı Kürşat Ayvatoğlu, lüks bir araçta uyuşturucu kullanırken çekilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntülerle çok konuşulmuştu.
  • 29.09.2023 23:44
Pudracı o danışmandan yeni görüntüler! Bu değirmenin suyu nereden geliyor?
 
 
 
 

AK Parti Genel Merkezi eski çalışanı Kürşat Ayvatoğlu geçtiğimiz yıllarda lüks bir araçta uyuşturucu kullanırken çekilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntülerle çok konuşulmuştu. Ayvatoğlu, araçtaki maddenin 'pudra şekeri' olduğunu iddia etmişti ama iddia ettiği gibi değildi... 

Kürşat Ayvatoğlu, şimdi de 'çakarlı aracıyla' gündemde... Yeni ortaya çıkan görüntüde Ayvatoğlu'nun çakarlı aracı ve üzerindeki kaplamalar dikkat çekiyor.

Lüks araçtaki görüntüleri tepki çekince 'pudra şekeri' savunması yapan Kürşat Ayvatoğlu ile ilgili ortaya çıkan bir görüntü daha tepki çekecek cinsten. Görüntüde çakar taktırdığı yeni lüks aracıyla trafiğe çıkan Ayvatoğlu'nun aracının üzerine yaptırdığı kaplamalar da dikkat çekiyor.

Kürşat Ayvatoğlu, gündeme gelen mal varlığı ve aylık kazancıyla ilgili ‘araba alım-satımı yaparak’ para kazandığını ileri sürmüştü.

Yorum Yaz