tatlidede

Sayat, yeniden güven tazeledi

Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Genel Kurulu Yapıldı. Tek adayla gidilen seçimlerde mevcut başkan Şeyhmus Sayat, delegelerin oylarıyla güven tazelemiş oldu.
  • 24.01.2022 13:58
Sayat, yeniden güven tazeledi

Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Mardin Öğretmenevi'nde olağan kongreye gitti. Mevcut Başkanı Şeyhmus Sayat'ın tek aday olduğu kongrede Sayat, üyelerinnden aldığı destekle yeniden başkan seçildi.

Mardin Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsa Tunç'un divan bakanlığında gidilen genel kurula; Mardin Esnaf ve Sanatkar Odaları başkanları meslek mensubu esnaflar ile üyeler katıldı.

AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi ve Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Mardin İl Başkanı da olan Şeyhmus Sayat, delegelerin oylarıyla 3. dönem için güven tazelemiş oldu.

Yeniden başkanlığa seçilerek tebrikleri kabul eden Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Şayhmus Sayat, Terziler ve Konfeksiyoncular Odası üyelerine genel kurula gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek, yeni dönemde de meslek mensuplarının menfaatleri doğrultunda yönetimiyle birlikte çalışacağını söyledi.

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz