matesis
dedas

Şebnem Bursalı'nın eşi kimdir? Şebnem Bursalı X'te neden gündem oldu?

  • 15.04.2024 13:29
Şebnem Bursalı'nın eşi kimdir? Şebnem Bursalı X'te neden gündem oldu?

Sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımlarla gündemde olan AK Parti İzmir Milletvekili olan Şebnem Bursalı, kamuoyundan düşmüyor. Son olarak paylaşmış olduğu yediği ıskatoz görseli ile okların hedefinde olan Şebnem Bursalı hakkında merak edilenler araştırılmakta. Peki, Şebnem Bursalı'nın eşi kimdir? Şebnem Bursalı X'te neden gündem oldu? gibi soruların cevaplarını sizler için araştırdık. İşte ayrıntılar....

Şebnem Bursalı'nın eşi kimdir?

Türk gazeteci ve TV programcısı Şebnem Bursalı, 13 Haziran 1972 tarihinde Aydın'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olan Bursalı, kariyerine TRT'de başladı ve bir yıl boyunca burada çalıştıktan sonra Sabah Grubu'na geçiş yaptı. Sabah Grubu bünyesinde 14 yıl boyunca çeşitli görevlerde bulundu. Daha sonra Takvim gazetesinin Ankara Temsilciliği görevine getirilerek bu alandaki deneyimini artırdı. Sonrasında 10 yılı aşkın bir süre Yeni Asır gazetesinde hem yazı işleri hem de Ankara Temsilciliği görevlerini üstlendi. Sabah Grubu'nda Yayın Grubu Başkanı olarak seçilen Bursalı, İzmir'e yerleşti. Şebnem Bursalı, 2023 Türkiye genel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) İzmir milletvekili seçildi ve 28. dönem milletvekili olarak göreve başladı. 53 yaşındaki Şebnem Bursalı’nın evli olup olmadığıyla ve evliyse de kiminle evli olduğuyla ilgili herhangi bir bilgiye ulaşılamamıştır.

Şebnem Bursalı X'te neden gündem oldu?

AK Parti İzmir Milletvekili ve Dijital Mecralar Komisyonu Üyesi Şebnem Bursalı, sosyal medya hesabından, Monaco Yat Kulübü'nde yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşması sonrasında gündemde yer edindi. Şebnem Bursalı'nın paylaşımını alıntılayan CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Gençler Eminönü’nde balık-ekmek yiyemezken, AKP Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco Yat Kulübü’ndeki ıstakoz ziyafeti sınıfsaldır, story atması görgüsüzlüktür, AKP kibrinin özetidir. Afiyet olsun Şebnem Hanım. Hesap ne geldi? Enflasyon malum. Türkiye’den ucuz muydu bari?" dedi.

Editör: Beşir Şavur

Yorum Yaz