matesis
dedas

Son dakika! AUZEF online sınav sistemi çöktü! AUZEF e-sınav öğrenci girişi yapamıyorum!

İstanbul Üniversitesi'nde AUZEF adlı uzaktan eğitim sistemi çöktü. Öğrencilerin en çok merak ettiği soru: Sınav tarihi uzatılacak mı?
  • 19.06.2021 23:10
Son dakika! AUZEF online sınav sistemi çöktü! AUZEF e-sınav öğrenci girişi yapamıyorum!

İstanbul Üniversitesi AUZEF final dönemi sınavları bugün itibariyle sona eriyordu. Ancak sistemde yaşanan yoğunluktan dolayı öğrenciler sınavlarını tamamlayamadı. 23.59 itibariyle sınava giriş erişimi kesilecek öğrenciler, tarihin uzatılmasını istiyor. 

AUZEF destek sistemindeki yoğunluktan dolayı öğrenciler sosyal medya üzerinden üniversite yönetimine seslerini ulaştırmaya çalışıyor.

AUZEF Yönetim Bilişim Sistemleri öğrencisi Hasan Hadi, "Üniversitemizde uzaktan eğitim sistemi çöktü. Üniversite yönetimine destek sistemi üzerinden erişmeye çalıştık, ancak orası da hata veriyor. Şuanda sınavlarımızı tamamlayamadık ve 23.59 itibariyle sınavlara erişemeyeceğiz. Sınav tarihlerinin uzatılmasını talep ediyoruz" dedi.

ÜNİVERSİTE AÇIKLAMA YAPTI: EK SINAV HAKKI TANIMLANACAK

İstanbul Üniversitesi AUZEF Twitter hesabında, "Değerli Öğrencilerimiz, yaşanan teknik bir arıza nedeniyle sınav sistemi kapatılmıştır. Sorun giderildiğinde, 19.06.2021 tarihinde sınavı olup henüz sınava giremeyenler ile arıza yaşandığı esnada sistemde olup sınavını tamamlayamayanlar için ek sınav hakkı tanınacaktır." açıklaması yapıldı.

Yorumlar

Image
Aynur
20.06.2021 / 00:30

Ek sınav hakkı tanınmadı

Yorum Yaz