matesis
dedas

TAM LİSTE Aşk ve Umut dizisi oyuncu kadrosu! Aşk ve Umut oyuncuları isimleri ve karakterleri!

Kanal D’nin; yapımını Focus Film’in üstlendiği, Umudun, yeniden başlamanın ve aşkın hikayesinin konu alan yeni dizisi Aşk Ve Umut oyuncuları merak ediliyor. Peki Aşk Ve Umut dizisinde hangi isimler var karakterleri neler? İşte ayrıntılar...
  • 26.12.2022 16:32
TAM LİSTE Aşk ve Umut dizisi oyuncu kadrosu! Aşk ve Umut oyuncuları isimleri ve karakterleri!

AŞK VE UMUT OYUNCU KADROSU

  • Hakan Dinçkol (Kuzey)
  • Mine Çayıroğlu (Firdevs)
  • Arda Esen (Bülent)
  • Zafer Demircan (Feraye)
  • Cemre Kurum (Elif)
  • Gamze İğdiroğlu (Handan)
  • Eda Elif Başlamışlı (Zeynep)
  • Furkan Okumuş (Ege)
  • Zeynep Melis Girşen (Melis)
  • Serap Önder (Naciye)
  • Özgür Tanık (Gönül)
  • Eren Çalı (Yiğit)
  • Aleyna Çalışır (Melodi)
  • Oğuzhan Karbi (Arda)
  • Aykut Ünal (Suat)
  • Burcu Almeman (Mürvet)
  • Duygu Keser (Yıldız) 

Mine Çayıroğlu Kimdir?

Mine Çayıroğlu, 28 Aralık 1977 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Babası eski Şile Belediye Başkanı İbrahim İhsan Çayıroğlu, annesi avukat Atiye Ülkü’dür.  

Çocukluğu Şile’de geçen Mine Çayıroğlu, ilköğretim eğitimini Şile’de tamamlamış, sonrasında İstanbul’a gelmiştir.  

İlk olarak ailesi, sonrasında öğretmenleri tarafından yeteneği keşfedilmiş ve kameralar karşısına ilk kez 1982 yılında ‘Adile Teyze’ adlı sinema filmi ile geçmiştir.  

Sonrasında 1984 yılında ‘İmparator’ adlı filmde de yer alan güzel oyuncu, 1986 yılında ‘Çalıkuşu’ adlı dizideki Munise karakteri ile tanınmıştır.  

Kendisini oyunculuk alanında geliştirmek isteyen Mine Çayıroğlu, ilk olarak ‘Haluk Bilginer’den ders almış , 1997 yılında ise İngiltere Guildfort School of Acting okulunda da 3 yıl boyunca eğitim almıştır.  

Oyunculuğun yanı sıra müzikle de yakından ilgilenen Çayıroğlu, 2004 yılında ‘Zümrüt Gibi’ adıyla ilk albümünü müzik piyasasına sürmüştür. 2008 yılında da Altona Müzik Film Yapım Şirketi’nin kuruculuğunu üstlenmiştir. 2014 yılında ise ‘Hayalperest’ ismiyle ikinci albümünü yayınlamıştır.

2009 yılında müzisyen Özgür Gezgin ile dünya evine giren oyuncunun evliliği 2012 yılında sona ermiştir. Bu beraberliğinde de Derin Deniz adında bir oğlu olmuştur.  

Başarılı oyuncu, Avrupa Yakası, İşler Güçler, Aşka Sürgün, Kırık Ayna, Beyza’nın Kadınları gibi pek çok yapımda da yer almıştır.

2017 yılında Star Tv ekranlarında yayınlanan ‘Söz’ adlı dizi ile izleyici karşısına geçmiş ve dizide de Nisan karakterine hayat vermiştir.  

Oğlak burcu özelliklerine sahip olan Mine Çayıroğlu, 1.65 metre uzunlukta ve 52 kilogram ağırlıktadır.  

Arda Esen Kimdir?

Arda Esen, 4 Mayıs 1975 tarihinde başkent Ankara’da dünyaya gelmiştir. Asker bir babanın oğlu olduğu için eğitim hayatını farklı illerde geçirmiştir.  

Yüksek öğretim eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde tamamlayan Esen, ayrıca bu alanda kendisini geliştirmek adına da eğitim almıştır.  

Kameralar karşısına 1992 yılında ‘Mahallenin Muhtarları’ adlı televizyon dizisi ile geçen yakışıklı oyuncu, izleyici tarafından da beğenilen isimlerden biri olmayı kısa sürede başararak, ün edinmiştir.  

Doktor Zafer, Böcek, Yaprak Dökümü, Kral Yolu, Küçük Gelin, Beyaz Savaş, Zeynep gibi pek çok yapımda da yer alan başarılı oyuncu, tiyatro sahnesine de ilk kez 1993 yılında ‘Alma Mazlumun Ahını’ adlı oyunla çıkmıştır.  

Baş Belası, Sil Baştan, Yüzleşme gibi oyunlarda da izleyici karşısına çıkan oyuncu, ayrıca seslendirme sanatçılığı da yapmaktadır.

Boğa burcu özelliklerine sahip olan Arda Esen, 1.89 metre uzunlukta ve 84 kilogram ağırlıktadır.

Serap Önder Kimdir?

Serap Önder, 19 Ağustos 1956 tarihinde Sinop’ta dünyaya gelmiştir. Canan, Aşkın Bedeli, Hayat Şarkısı gibi yapımlarda yer almıştır. 

Aşkın Bedeli adlı dizide Hayriye Yılmaz karakteri ile bilinen oyuncu, Papatyam, Aşk Tesadüfleri Sever, Fatmagül’ün Suçu Ne?, Çalgı Çengi, Pazar-Bir Ticaret Masalı, Kurbanlık, Ramazan Güzeldir, İşler Güçler, Babam İçin, Leke,  Aşk-ı Suzan, Cinnia: İfritin Diyeti gibi yapımlarda da yer almıştır.

Aslan burcu özelliklerine sahip olan Serap Önder, 1.55 metre uzunlukta ve 80 kilogram ağırlıktadır.  

HAKAN DİNÇKOL KİMDİR?

Hakan Dinçkol, 20 Aralık 1981 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Çocukluğu İstanbul, Kocamustafapaşa ve Ayvalık’ta geçti. Aslen Yugoslav göçmeni olan Hakan Dinçkol, Üniversite yıllarında tiyatro oyunlarında yer aldı ve reklam filmlerinde oynadı.

Dinçkol, Asla Vazgeçmem, Yuvamdaki Düşman, Savaşçı dizilerinden sonra şimdilerde Yargı'da Cüneyt karakterine hayat veriyor. Aynı zamanda da Pera PAlas'ta Gece Yarısı dizisiyle ününe ün katmaya devam ediyor.

Zafer Demircan Kimdir?

24 Temmuz 1974 Ankarada Dünyay gelen Zafer Demircan, Ankara Kurtuluş Lisesi mezunudur. İlk başlarda tiyatro oyunlarında sahne almış daha sonra sinema ve diziler de rol almaya başlamıştır.

Zafer Demircan oyuncu olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Teoman Demircan ile evli olan başarılı oyuncunun bir oğlu bulunmaktadır.

Güzel oyuncu 1.65 boyunda burcu ise aslan’dır.

Başarılı oyuncu Zafer Esen Demircan resmi instagram hesabını @zaferesendemircan ismi ile kullanmaktadır.

Editör: Meliha Güneş

Yorum Yaz