matesis
dedas

Tatlıdede, Mahallelerin sorunlarını muhtarlardan dinledi

Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede, Mardin Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ferhat Kandemir ve beraberindeki Muhtarlar heyetini kabul etti. Muhtarların sorunlarını dinleyen Başkan Tatlıdede, Kırsal - merkez mahalle ayrımı gözetmeden sorunu bulunan her mahalleye hizmet ulaştırmaya devam edeceklerini söyledi.
  • 20.09.2023 18:13
Tatlıdede, Mahallelerin sorunlarını muhtarlardan dinledi

Mardin Artuklu Muhtarlar Deneği Başkanı Ferhan Karademir ile Mahalle Muhtarlarından oluşan heyet, Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede'yi ziyaret etti.

Artuklu'da kırsal mahallelerde yapılan çalışmalar nedeniyle Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede'ye muhtarlar adına teşekkür plaketi sunan Mardin Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ferhat Karademir, Artuklu Belediyesi'nin hizmet odaklı çalışmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, özellikle kırsal mahallelerde bulunan sorunlarların çözümü için başkan Tatlıdede'den destek istedi.

Artuklu Belediyesi Meclis Toplantısı Salonu'nda Mardin Muhtarlar Federasyonuna üye muhtarları ağırlayıp, sorunlarını dinleyen Başkan Tatlıdede, Artuklu'daki muhtarlarla hem kendi mahallelerinde hem de periyodik olarak gerçekleştirilen toplantılarda bir araya gelerek onların talep, öneri ve şikâyetlerini dinlemeye, çözüm önerileri üretmeye devam ettiklerini söyledi.

“Sizler halkın temsilcisi, bizi temsil edenlersiniz”

Muhtarların, vatandaşların talep ve şikâyetlerini öğrenme konusunda belediye ile bir köprü vazifesi gördüğünü belirten Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede, “Sizler, bizim mahallelerimizdeki gözümüz, kulağımızsınız. Bir anlamda hem halkın temsilcisi, hem de bizi temsil eden bir işleviniz var. Kırsal merkez farkı gözetmeksizin yerleşim birimlerindeki bütün vatandaşlarımızı öncelikli görüyor, insanı merkeze koyan hizmet anlayışından hareketle bütün talep, sıkıntı ve sorunların çözümüne yönelik olarak görüşlerinize azami önemi göstermeye çalışıyoruz. Siz muhtarlar olarak, vatandaşların talebini ilgili kuruma iletiyorsunuz. Biz de belediye olarak, her mahallemize, muhtarımıza hizmet vermek, hizmet ulaştırmanın gayreti içerisindeyiz. .Biliyorsunuz ki vatandaşın gözünde muhtar, devleti ya da resmi tüm kurumları temsil eden birinci basamaktır. Bu bağlamda mahallelerimizin sorunlarını öncelikle sizlerden dinleyerek, çözüm üretiyoruz ve uyguluyoruz” dedi.

“Aciliyeti olan sorunlarını ilettiler”

Tek tek söz alan muhtarlar; mahallelerinde aciliyeti olan çalışmaları ileterek desteklerinden ötürü Başkan Tatlıdede'ye teşekkür etti.

Başkan Tatlıdede, toplantı esnasında muhtarların kendisine yöneltiği sorun ve taleplerini dinledi, sorunları tek tek not alıp, çözüm için ekiplerle çok daha hızlı bir çalışma içerisine olmaya devam edeceklerinin sözlerini ekledi.

Editör: Kadir Üründü

Yorumlar

Image
Ziyaretçi
20.09.2023 / 23:28

Artuklu'ya Yakışan Başkan 2024 Yerel Seçimlerdede Aday Olarak Görmek İsteriz

Yorum Yaz