matesis
dedas

Umut Kervanı Van'da Ramazan yardımlarını sürdürüyor

Umut Kervanı Van Derneği, ‘Ramazan Umut Olsun’ sloganıyla hazırladığı gıda paketi ve nakdi yardımların dağıtımını sürdürüyor.
  • 19.03.2024 17:22
Umut Kervanı Van'da Ramazan yardımlarını sürdürüyor

İhtiyaç sahipleri ile zenginler arasında köprü vazifesi gören Umut Kervanı, Van'daki yardıma muhtaç insanlara kardeşlik elini uzatmaya devam ediyor. Umut Kervanı Van Derneği, Ramazan ayında yüzlerce aileye yardım ulaştırmayı hedefliyor.

Ramazan boyunca derneğe kayıtlı ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlanan gıda paketi, nakit desteği, temizlik ve giyim yardımları, dernek gönüllüleri tarafından ihtiyaç sahiplerinin kapılarına kadar götürülüp teslim ediliyor.

Hayırseverlere çağrı

Sahur ve iftariyelik yardımlarının yanı sıra bayramlık giyim yardımında da bulunduklarını hatırlatan Van Umut Kervanı Derneği Başkanı Sedat Vatan, "Çocuklarımızın bayrama sevinçli bir şekilde girmelerine vesile olmak istiyoruz. Şu an yaptığımız yardımlar ihtiyacı göz önünde bulundurduğumuzda hakikatten yeterli değil. Bizlerden beklentisi olan binlerce kardeşimiz var. Buradan hayırseverlere seslenmek istiyorum! Ramazan ayı olması hasebiyle fitre, zekât, sadaka ve bağışlarını hızlı bir şekilde geciktirmeden ulaştırmalarını istiyoruz. Bizler de inşallah bu zekât ve fitreler ile ihtiyaçları giderme noktasında hızlı bir şekilde adımlarımızı atarak Ramazanın bereketini kardeşlerimize yaymak istiyoruz. Hayırseverlerimizden daha fazla kişiye ulaşmak için destek bekliyoruz. Rabbim yapılan hayırların karşılığını kat kat versin inşallah." diye konuştu.

İLKHA

Yorum Yaz