Vali Akkoyun Hop Geçidinde incelemelerde bulundu
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tuncay Akkoyun, beraberindekilerle Hop Geçidi güzergahında yürütülen karla mücadele çalışmalarını yerinde denetledi.
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tuncay Akkoyun, karla mücadale çalışmasını yerinde inceledi.
Valiliğin NSosyal hesabından yapılan paylaşıma göre, ana arterler ve ilçeler arası güzergahlar başta olmak üzere kritik geçiş noktalarında yol açma, kar küreme ve tuzlama faaliyetleri 24 saat esasına göre devam ediyor.
Vali Akkoyun, Artuklu, Yeşilli, Ömerli ve Midyat ilçelerini birbirine bağlayan Hop geçidi güzergahında yürütülen karla mücadele çalışmalarını denetledi.
Ekiplerden bilgi alan Akkoyun, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımda aksama yaşanmaması için çalışmaların aralıksız ve koordineli bir şekilde devam etmesi talimatlarını verdi.
Vali Akkoyun'a, Ömerli Kaymakamı Furkan Çakır, Yeşilli Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tahsin Saruhan, İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ ve Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir de eşlik etti.




Editör: Beşir Şavur
Ziyaretçi
02.01.2026 / 16:21Nasıl gazetecilik bu ? Belediye başkanı mı belediye başkan vekili mi ?
Ziyaretçi
02.01.2026 / 13:30Şehiri içi berbat insanlar evden çıkamıyor kepçelerle yol temizleniyor yollar paramparça oldu adam akıllı kar temizleme aracı yok ne sahipsiz bir memlekette yaşıyoruz