Mardinspor’un şampiyonluk mücadelesine iş dünyasından ve sivil toplum kuruluşlarından destek devam ediyor. Doğugaz Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demircan ve MAREV Genel Başkanı Av. Şevket Çelik, kulübe toplamda 2,5 milyon TL maddi katkıda bulundu.
Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı (MAREV) Genel Başkanı Av. Şevket Çelik de takımın yanında olduğunu göstererek şampiyonluk yolundaki mücadeleye 1.500.000 TL bağışladı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Çelik’in bu önemli desteğinin şampiyonluk hedefi için büyük bir motivasyon kaynağı olduğu vurgulandı.
Doğugaz Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demircan, Mardinspor’un şampiyonluk yolundaki mücadelesini desteklemek amacıyla kulübe 1.000.000 TL maddi destekte bulundu. Mardin 1969 Spor kulüp yönetimi, sağlanan bu değerli katkıdan dolayı Demircan’a teşekkürlerini sundu.
Kulüpten Teşekkür Mesajı
Mardinspor kulübü, her iki isme de ayrı ayrı teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi:
"Şampiyonluk yolundaki mücadelemize sağladıkları bu değerli katkılardan dolayı kendilerine kulübümüz adına teşekkür ederiz."
Kulüp yönetimi, yapılan toplam 2.500.000 TL’lik katkının büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirterek, her iki isme de teşekkür etti.