tatlidede
tatlidede

Mardin İl Milli Eğitim’den Yemek Desteği

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü bölge illerinde depremden zarar gören vatandaşların yardımına koşmak için tüm imkanlarını seferber etti.
  • 07.02.2023 22:54
Mardin İl Milli Eğitim’den Yemek Desteği

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in talimatıyla Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 29 bin kişilik yemek, 34 bin ekmek, 15 bin adet su Adıyaman Besni ilçesine doğru yola çıktı. Bunlara ek olarak 40 kasa elma, kek, kraker, bisküvi ve meyve suyuda bölgeye sevk edildi.


Artuklu Öğretmenevinde hazırlanan yemekleri, Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan ile birlikte deprem bölgesine uğurlayan Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, yapılan yardımlarla ilgili; "Bakanımızın talimatlarıyla Artuklu, Kızıltepe, Mazıdağı, Midyat, Ömerli, Nusaybin'deki öğretmenevleri ve pansiyonlu okullarımızda üç çeşit sıcak yemek hazırlayıp Adıyaman Besni 'ye gönderdik. Ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğümüzün AKUB ekibi şu an deprem bölgesinde çalışmalarını sürdürmektedir. Bölgede ihtiyaç bitene kadar yemek desteklerini sürdüreceklerini belirten Demir şöyle devam etti:


Orada her şeyimizle zor durumda olan, kayba uğrayan vatandaşlarımızın yanında olacağız. Hep beraber bütün bu sıkıntıları atlatmak üzere millet olarak seferber olmak durumundayız. Biz Mardin Milli Eğitim Müdürlüğü olarak elimizden gelen her şeyi yapmakla mükellefiz. Hepimize kolay gelsin. Hepinize kolay gelsin. Gözümüz, kulağımız sizde olacak” dedi.

Editör: Aydın

Yorum Yaz