tatlidede

Milli Eğitim Müdüründen Hasta Öğretmenlere Ziyaret

Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Duyan, Öğretmenler Günü dolayısıyla hasta ve emekli öğretmenleri evinde ziyaret etti.
  • 24.11.2021 16:33
Milli Eğitim Müdüründen Hasta Öğretmenlere Ziyaret

Şübe Müdürleri ile beraber hasta ve emekli olan öğretmenleri ziyaret ederek çiçek veren Emin Duyan, Şeyhmus Sümer, Servet Ay ve Sümeyra Oğur'u evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kendileri ile bir süre sohbet eden Duyan, öğretmenlere görev yaptıkları süre içerisinde gayretli, özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Öğretmen Sümeyra Oğur da hatırlanmış olmasının kendisini çok duygulandırdığını ve bu ziyaretin moralini yükselttiği belirterek ziyarete gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Duyan'a teşekkür etti. .

Duyan, emekli ve hasta olan öğretmenleri hiçbir zaman unutmadıklarını ve ellerinden gelen her türlü yardımı yapacaklarını, kendilerini olabildiğince ziyaret etmeye çalışacaklarını kaydetti.

Emekli il milli eğitim öğretmeni Şeyhmus Sümer'i de ziyaret ederek bir süre sohbet eden Emin Duyan da, “Çocuklarımızın sorumluluğunu, eğitimini, hüznünü, sevincini, gözyaşını paylaşmak, hepsini tek tek ve sabırla dinlemek, yeri geldiğinde onlarla çocuk olabilmek, yeri geldiğinde anne-baba rolünü üstlenmek dünyanın en zor ama bir o kadar da onurlu işidir. Öğretmenlerimiz her adımda öğrencilerinin yanında olan, sevgisini ve umutlarını onlarla paylaşan geleceği inşa eden ustalardır. Bizde bu duygu ve düşüncelerle emekli öğretmenimiz Şeyhmus Sümer beyi evinde ziyaret etmek istedik. Tüm öğretmenlerimizin, bu güzel günlerini kutluyorum.” dedi.

Editör: Nezir Güneş

Yorum Yaz