tatlidede
tatlidede

Nur ve Gökhan Çiftinin Mutlu Günü

Eğitimci ve radyocu Nur Patır yaşamını Gökhan Şenel ile birleştirdi.
  • 27.06.2022 14:14
Nur ve Gökhan Çiftinin Mutlu Günü

Kızıltepe Başak FM radyosu Genel Yayın Yönetmeni eğitimci Nur Patır düzenlenen düğünle ile hayatını polis memuru Gökhan Şenel ile birleştirdi. Aynı zamanda Kızıltepe Belediyesi Basın Yayın Müdür yardımcısı görevini de yürüten Patır Kızıltepe ilçesinde düzenlenen düğününe çok sayıda seveni ve davetli katıldı.

Kır düğün salonunda yapılan düzenlenen Patır-Şenel çiftinin düğününe gelen davetliler gelinin anne-babası Süreyya-Bekir çifti ile Ordu ilinden gelen damadın annesi Nazife hanım ve yakınları tarafından karşılandı.

Gelin ve damadın yakınları ile sevenleri, Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı, Kızıltepe belediyesi daire amirleri ile çalışanları, Başak Fm Ekibi, il/ilçe emniyet mensupları ve kamu-kurum ve kuruluşlarının yanı sıra çok sayıda STK temsilci ve davetlinin hazır bulunduğu düğünde genç çift patlatılan havai fişekler altında bando takımının müziği ve davetlilerin alkışları eşliğinde salona geldi. Nur-Gökhan çifti bando takımının seslendirdiği parçalara eşlik ettikten sonra müzisyen Deniz Karaca’nın kemanı eşliğinde düğün dansını ettiler. Düğünde palyaçolar çocuklara balon vererek düğün süresince çeşitli oyunlar ile eğlendirdiği düğün Mutlu çiftin yaş pasta kesimi ile sürdü. Gelin ve Damat’ın yakınları ile davetlilerin halay ve çiftetelli ile coştuğu düğün Mardin müziği reyhani ve damat tarafı Karadeniz müziği ve büyük bir coşkuyla sona erdi.

Kızıltepe’de gerçekleşen düğün ile mutluluğa adım atan Nur Patır ile Gökhan Şenel çifti için önümüzdeki hafta damadın memleketi Ordu ilinde de bir düğün daha yapılacağı öğrenildi.

Mardin Life Ailesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar ve iki cihan saadeti dileriz.

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz