tatlidede
tatlidede

Nusaybin Kaymakamı değişti

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Emrullah Temizkan, Mardin Valiliği Hukuk Müşavirliği görevine atandı. Kaymakam Temizkan’ın yerine Muş’un Malazgirt İlçesi Kaymakamı Emre Yalçın’ın atandığı öğrenildi.
  • 19.01.2021 17:39
Nusaybin Kaymakamı değişti

Nusaybin Kaymakamlığından Mardin Valiliği Hukuk Müşavirliği görevine atanan Emrullah Temizkan, Nusaybinlilere hitaben bir veda açıklaması yaptı.

Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Temizkan tarafından yapılan açıklama şöyle,

"Değerli Nusaybinli Hemşerilerim. İçişleri Bakanlığımızın takdirleriyle altı aydır onurla görev yaptığım Nusaybin’e ve sizlere arz-ı veda ediyorum.

Erişilebilir bir Kaymakamlık yapacağıma ve ‘Kimsesizlerin Kimi’ olacağıma dair vermiş olduğumuz taahhüde sadakatle bağlı kalıp yaptığımız çalışmalarla devletimizin şefkatli yüzünü göstermenin gayreti içinde oldum.

Eşsiz tarihinin yanında samimiyetle ve muhabbetle dolu olan ve hizmetinde bulunmaktan her zaman onur duyduğum bu ilçede sizlerle sevindik ve sizlerle üzüldük. Acılarınız acımız, sevinçleriniz sevincimiz, mutluluklarınız mutluluğumuz oldu. Kaymakamlık ve Belediye gibi sorumluluğu ağır emanetleri taşırken, her görevi mükemmel yapmanın zorluğunu takdirlerinize sunuyorum.

Hizmetlerin ve yatırımların gerçekleşmesinde ortak akıl, birlikte yönetim ve istişare anlayışını hakim kılma gayreti içinde oldum. Çalışmalarımızda bize destek veren sayın valimize, sayın milletvekillerimize, ilçemizdeki tüm kamu kurum ve kuruluş çalışanlarının yöneticilerine, muhtarlarımıza, meslek ve STK temsilcilerine, basın mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Nusaybin’den Mardin’e taşınırken gönlümüzün ve kapımızın sizlere sonuna kadar açık olduğunu bilmenizi isterim. Sevinçlerinizle mutlu olacak, üzüntülerinizle kederleneceğim. Bu duygularla Nusaybinli kardeşlerimden helallik diliyorum. Sağlık ve mutlulukla kalın. Allah’a emanet olun."

Kaymakam Emrullah Temizkan'ın hafta sonuna kadar ilçeden ayrılarak Mardin'deki görevine başlaması bekleniyor.

 

Editör: Aydın

Yorumlar

Image
fericita
20.01.2021 / 00:49

Nusaybin'e yazık oldu adam altı ay gibi bir süreçte Nusaybin'de çok güzel şeyler yaptı. Halen yapmaya devam ederken, vede Nusaybin'i kalkınma çabası içerisinde olan Kaymakam neden kaldırdı Nusaybin. STK nerede......!?

Yorum Yaz