AK Parti'de Gündem Aday Profili!

AK Parti Mardin İl Başkanlığını ziyaret eden AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu’nun yaptığı açıklamalarda önümüzdeki yerel seçimlerde aday profili damgasını vurdu.

  • 20.11.2023 16:06
AK Parti'de Gündem Aday Profili!

Mardin ve İlçelerinde bir dizi gezi ve incelemelerde bulunma adına Mardin’e gelen AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, il başkanlığında il ve ilçe teşkilatları ile bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Vahap Alma tarafından karşılanan AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve beraberindeki Başkan Yardımcıları Metin Bulut, Abdullah Ağralı (Konya Milletvekili); MKYK Üyesi Orhan Miroğlu, AK Parti Milletvekili Faruk Kılıç, Murat Çiçek, Recep Şeker, Şükrü Ersin, burada AK Parti ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, Parti teşkilatları, Kadın ve Gençlik kolları, Parti Üyeleri, Köy ve Mahalle temsilcileri ile bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu.

Basına açık bölümde söz alan MKYK Üyesi Orhan Miroğlu Mardin’de düşünülen aday profili konusunda yaptığı açıklamadan sonra söz alan AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in açıklaması dikkat çekti.

Doğru Aday Vurgusu 

Yaptığı açıklamada Mardin’in ve bölgenin doğru adaylarla ancak kazanılabileceğini dikkat çeken Miroğlu, “Aday profili konusunda ben şunu söyleyeyim biz çok büyük mali bir bütçemi arıyoruz Mardin’de? Seçimlerde kullanacağımız çok güçlü bir mali bütçe mi arıyoruz? Yoksa Mardin halkının teveccüh edeceği, arkasında duracağı, korkusuz bir şekilde, endişesiz bir şekilde arkasında duracak politik bir aday veya adaylar mı arıyoruz? Mardin’de tabii ki belediyede Mardin’e de ilçelerimize de gerekli hizmeti Unutmadan bu görevi yapacak adaylar mı arıyoruz? Biz son seçimde HDP‘den aldığımız 2-3 ilçelerimizi çok da büyük paralar harcayarak almadık. Bize inandıkları için aldık. Bugün için de tarih, siyaset, gelişmeler ve halkın nabzını inanın bizden yana. Herşey var helva yapmak için. İnşallah bunu yapacak usta da bulacağız.”dedi.

Kandemir: Öncelik vereceğimiz adaylarımız var

Miroğlu’ndan sonra söz alan Erkan Kandemir aday profili hakkında ayrıca şu açıklamayı yaptı:

“Yerel seçimler AK Partimizin, Genel başkanımızın yarıştığı seçimler değil. Adayların yarıştığı seçimler elbette. Bununda farkında olarak iyi adaylarla inşallah milletimizin karşısında çıkacağız. Ama istiyoruz ki şu kentin makus tarihini bir değiştirelim artık. Burada herkese iş düşüyor. Bazen nefsimiz kabarıyor. Son seçimde yaşadık biliyorsunuz nefistir kabarıyor, ben en iyisiyim diyebiliyor bazen. Tabi iyi çalışma yapacağız meclis üyelerimizi çok iyi seçeceğiz. Hepsinin üzerinde tane tane çalışacağız. Ha bunu yaparken emek veren arkadaşlarımıza tabii ki öncelik vereceğiz. Bu teşkilata gönül vermiş, emek vermiş, mücadele etmiş, gözünü sakınmamış, korkmamış, ürkmemiş, sinmemiş arkadaşlarımıza tabii ki öncelik vereceğiz.”

AK Parti Pazarlık Yapmaz

Kandemir de cumhurbaşkanlığı seçiminde muhalefet tarafından oynanan oyun ve yapılan pazarlıklara dikkat çekerek, “AK Parti ve Ak Partiye gönül verenler siyasi pazarlık yapmazlar. Biz memleketimiz için siyaset yaparız değerler üzerine siyaset yaparız.”dedi.

AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir daha sonra il başkanı Vahap Alma’dan yaptığı ikili görüşmede ilçe Belediyelerinde yapılan çalışmalar hakkında kısa bir brifing aldı.

Editör: Nezir Güneş

Yorumlar

Image
Ziyaretçi
23.11.2023 / 20:36

Ak parti il ve Kızıltepe ilçesine iyi aday çikarirsa ak pati kazanacak

Image
Ziyaretçi
22.11.2023 / 15:14

Allah muvaffak etsin

Image
Ziyaretçi
22.11.2023 / 03:44

Faruk kılıç yapsın partiyi iyi bastırıyor

Image
Ziyaretçi
21.11.2023 / 13:36

Ak parti kirsal mahallere hiç hizmet yapmadi

Image
Ziyaretçi
21.11.2023 / 08:07

parayı veren aday olur.

Image
Ziyaretçi
21.11.2023 / 07:01

Asil mesele kenikli ya da kemiksiz olmaktir. Diger deyi mi ile onurlu ya da onursuz olmaktir Mir oglu.

Image
Ziyaretçi
21.11.2023 / 00:25

Erkan Kandemir başkanım; Akparti nin Belediye Başkan Adayı Faruk Kılıç olsun. Ondan daha güzelini kimse çalamaz. Pardon çalışamaz demek istedim. Faruk Kılıç -Ziya Kılıç muhteşem ikili. Hadi hayırlısı.

Image
Ziyaretçi
20.11.2023 / 20:42

Mardin Ak Parti'nin çok ama çok becerikli adaylarına oy vermek için sabırsızlanıyor.

Image
Ziyaretçi
20.11.2023 / 20:20

Mardin midyat arasındaki yol nezaman bitecek

Yorum Yaz