tatlidede

Ak Parti'den Savur'da gövde gösterisi

31 Mart 2024 Yerel seçimlerine 2 gün kala AK Parti Savur ilçe teşkilatı tarafından miting düzenlendi. İlçe merkezinde gerçekleştirilen yürüyüş ve miting adeta gövde gösterisine dönüştü.
  • 29.03.2024 17:43
Ak Parti'den Savur'da gövde gösterisi

Mitinge AK Parti Savur İlçe Başkanı Mecit Özel, AK Parti Savur Belediye Başkan Adayı Av. Engin Uğur Hamidi ve üç bine yakın vatandaş katıldı.

AK Parti Savur ilçesinde adeta gövde gösterisi yaptı. Savur tarihi çarşısında miting öncesi yürüyüş yapan vatandaşlara yol üstündeki evlerde ikamet eden vatandaşlar da pencerelerden destek verdi. 

ALKIŞ VE ZILGITLARLA DESTEK VERDİLER

 

Ak Parti’nin seçim aracından şarkılar eşliğinde yürüyüşünü gerçekleştiren partililer hem coştu hem coşturdu. Büyük bir katılımın olduğu bu buluşmaya tanıklık eden vatandaşlar da partilileri alkış ve zılgıtlarla karşıladı. 

Çarşı merkezinde düzenlenen mitingte vatandaşlara seslenen belediye başkan adaylı Av. Engin Uğur Hamidi, 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde destek istedi. Alkışlar ve bayraklarla mitinge eşlik eden vatandaşlar, tezahüratlarda bulundular.

PROJELERİNİ ANLATTI DESTEKLERİNİ İSTEDİ

Programda vatandaşlara seslenen Savur Belediye Başkan Adayı Engin Uğur Hamidi, ‘’Pazar günü gerçekleştireceğimiz mahalli idareler seçim çalışmalarımızın artık son aşamasına gelmiş bulunmaktayız. İki-üç aydır sürdürdüğümüz seçim çalışmalarında gerek vizyonumuzla gerekse projelerimizle halkımıza kendimizi çok iyi anlattığımızı düşünüyorum. Daha yaşanabilir bir Savur için ekibimizle beraber bizler hazırız. Önümüzdeki 5 yıl boyunca hiçbir günümüzü boş geçirmeden gün gün, ay ay neler yapacağımız konusunda bütün çalışmalarımız hazır. Savur'umuzun bir gün bile boş geçirebileceği zamanı yoktur. Bunun farkındayız. Gençlerimizin sosyal donatılı, kültürel ve sportif faaliyetlerle zaman geçirebileceği, çocuklarımızın kişisel gelişimlerine katkı sağlayabileceği, vatandaşlarımızın hafta sonlarını ve akşamları ailesiyle birlikte güzel bir vakit geçirebilecekleri bir Savur'u el birliğiyle inşa edeceğiz. İstihdam projelerle Savur'umuzu Türkiye’nin marka şehirlerinden biri haline getireceğiz. Bu kadim şehre olan borcumuzu eski günlerdeki ihtişamına kavuşturarak ödeyeceğiz”diye konuştu.

TOPLANAN KALABALIK SEÇİMİ KAZANDIKLARININ GÖSTERGESİ

Konuşması sık sık yapılan tezahüratlarla kesilen Hamidi, ailesinin 200 yıla yakın ilçeye yaptığı hizmeti kendisinin de devam ettireceğini dikkat çekti.  

Oruçlu olmalarına ve hafta içi olmasına rağmen meydanda toplanan kalabalığın seçimi kazanmanın en net göstergesi olduğunu anlatan Hamidi, "Burası medeniyetin, tarihin, kültürün, inancın, eşit olduğu burası yeşilin, dağların, çevresindeki köyleriyle, medeniyet timsali Savur'dur. Savur'un tarihten aldığı güçü ile Allah'ın izni ile yeniden eski ihtişamına kavuşturarak, hizmet edeceğiz.”dedi.

Editör: Erkan Akın

Yorum Yaz