matesis
dedas

AK Parti'nin Ömerli Adayı belli oldu!

AK Parti’nin Mardin ilçe belediye başkan adayları belli oldu.
  • 06.02.2024 15:46
AK Parti'nin Ömerli Adayı belli oldu!

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde adaylarını açıklamaya hazırlanan AK Parti'nin Ömerli Belediye Başkan adayı belli oldu. AK Partili kaynaklardan alınan bilgilere göre; Ömerli Belediye Başkan adayı olarak mevcut Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ’ın ismi kesinleşti.


Yarın adaylar halka tanıtılacak

AK Parti Mardin’de Büyükşehir ve ilçelerin Belediye Başkanları aday tanıtım programı 7 Şubat Çarşamba günü saat 13.30’da Artuklu Kapalı spor salonunda Ak Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala’nın katılımı ile adayların tanıtımı yapılacak.
AK Parti Mardin’in Ömerli ilçesinde merakla beklenen adayın Hüsamettin Altındağ olarak açıklanması ardından ilçede partililer tarafından sevinçle karşılandı.

HÜSAMETTİN ALTINDAĞ KİMDİR?

Belediye Başkanımız Hüsamettin Altındağ 3 Haziran 1961 tarihinde Mardin’in Ömerli İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi iktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Yedek Subay olarak askerlik görevini ifa etti. Profesyonel is hayatında bankacılık, İnşaat şirketi yöneticiliği gibi görevlerde bulundu. Siyasette; ilçe başkanlığı, ilçe seçim kurulu üyeliği, il genel meclisi üyeliği gibi çeşitli görevlerde bulundu.

Siyasetin yanı sıra Ömerli Spor Kulübü, Ömerli Ziraat Odası gibi pek çok sivil toplum kuruluşunda etkin görevler üstlendi. Çok iyi derecede Arapça, Kürtçe ve İngilizce bilmekte, emekli, evli ve 3 çocuk babasıdır. Belediye Başkanımız Hüsamettin Altındağ, 31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerde büyük farkla Ömerli Belediye Başkanı seçildi.

Editör: Erkan Akın

Yorumlar

Image
Ziyaretçi
08.02.2024 / 09:33

Öğrencilere verdiğin Burs sözü yerine getirmedin.

Image
Ziyaretçi
07.02.2024 / 20:27

Ak parti adayları arasında en donanımlı ve tecrübeli aday.

Image
Ziyaretçi
07.02.2024 / 08:17

Çok söz verir yerine getirmez. Çocuklara burs vereceğim diye sözü vardı. boş

Yorum Yaz