tatlidede

AK Parti'ye Destek Açıklaması

AK Parti'den Artuklu Belediye Başkan Aday Adayı olan Onur Yumuşak, yayınladığı açıklama ile AK Parti'ye destek çağrısı yaptı.
  • 15.03.2024 01:33
AK Parti'ye Destek Açıklaması

Yaklaşan 31 Mart mahalli idari seçimlerinin Mardin için önemli bir dönemeç olduğuna dikkat çeken Yumuşak, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Mardin’e verdiği önem ve değer, bizi daha da güçlendiriyor. Bu seçimler, sadece adaylar arasında değil, aynı zamanda partimizin ve Cumhurbaşkanımızın emanetine sahip çıkmak için bir fırsattır."dedi.

Mardin'in tarih boyunca kültürel zenginliği ve tarihi dokusuyla ön plana çıktığına işaret eden Yumuşak, "Anadolu’nun özgün şehirlerinden biri olmuştur. Ancak, Mardin’in potansiyelini tam anlamıyla değerlendirebilmesi için birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye ihtiyacı vardır. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte, birlik ve beraberlik ruhunu daha da pekiştirmek için bir fırsat doğuyor. Bu mübarek ayı, kardeşlik bağlarımızı güçlendirmek ve birbirimize destek olmak için kullanmalıyız. Mardinli hemşehrilerimin, bu ayı huzur içinde ve dayanışma ruhuyla geçirmesini temenni ediyorum."dedi.

"Geleceğimizi şekillendirecek olan seçimlerde, Mardin’in potansiyeline inanıyor ve bu şehre olan sevgimizi her daim hissettiriyoruz."diyen Yumuşak, birlik ve beraberlik içinde, daha güçlü bir Mardin için el ele vermeye çağırıda bulunarak "Kararlılıkla ve inançla, geleceğimizi birlikte inşa edeceğiz."vurgusu yaptı.

Yorum Yaz