tatlidede

Altındağ: Ömerli'de Ustalık Dönemi için Hazırız!

AK Parti Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, Ömerli'nin yeni dönemde üst yapı ve sosyal belediyecilik hizmetleriyle kendi alanında çığır açacağını söyledi
  • 26.03.2024 13:39
Altındağ: Ömerli'de Ustalık Dönemi için Hazırız!

Ömerli Beleidye başkanlığı'nın ikinci dönemi için İlçenin merkez ve kırsal mahallelerinde saha çalışmalarını sürdüren Başkan Hüsamettin Altındağ, Belediye Başkanlığının döneminde Ömerli tarihinin en kapsamlı yer altı çalışmasını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ömerli'de son 50 yıldır alt yapı sorununa  en kapsamlı dokunuş ve yatırımın gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarınını kaydeden Başkan Altındağ, "Altyapı sorununa getirilen çözümle birlikte yeni dönemde Ömerli'ye görüntü estetiği kazandıracak mimari projelerle şehrin görselliğini pekiştirecek, sosyal belediyeciklik dokunuşlarıyla da gerçek belediyeciliğin en güzel örneklerini hep birlikte uygulayacağız" dedi.

Kırsal mahalle ziyaretlerinde vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Altındağ, "Hazırız, kararlıyız. Ömerlimizin belediyecilikte geldiği noktayı daha ileriye taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanımızın 'Türkiye Yüzyılı' vizyonu hedefine uygun sürdürülebilir, istikrarlı, kalkınma ve bilim odaklı, verimlilik ve üretim esaslı, şefkat ve iletişimi önceleyen, dijitalleşme ve gençlik temalı projelerimizle gönül belediyeciliğini esas alan yönetim anlayışıyla Ömerli'de Ustalık Dönemi olarak tanımladığımız yeni döneme talibiz. Kadirşinas Ömerli Hemşehrilerimize Sevgiyle, samimiyetle, gayretle, tevazuyla gece gündüz koşturacak enerji ve heyecana fazlasıyla sahibim. Ustalık dönemimizde Ömerli'yi gerçek belediyeciliğin en güzel örneklerini uygulama azim ve kararlılığıyla Vakit Ömerli Vakti'dir" dedi.

Editör: Sevgi As

Yorum Yaz