tatlidede

Altındağ: Ömerli için çalışmaya devam!

Hafta sonu yapılan seçimlerde Ömerli Belediye Başkanlığının yeni dönemi için güven tazeleyen Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, mazbatasını aldı.
  • 05.04.2024 13:39
Altındağ: Ömerli için çalışmaya devam!
31 Mart Mahalli İdareler seçimleri için AK Parti'den yeni dönem için yeniden aday gösterilerek, yapılan seçimleri kazanarak yeniden güven tazşemiş olan Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, İkinci dönemin resmen başlangıç vesikası olarak da kabul gören mazbatasını Ömerli Seçim Kurulu Başkanlığı'nda aldı.
 
Ömerli Önceki dönem İlçe Başkanı Mehmet Zeki İpekşen, Ömerli İlçe Başkanı Mehmet Yıldız, Ömerli eski Belediye Başkanı da olan kardeşi Yılmaz Altındağ ve yakın dostlarının da eşliğinde seçim kurulu başkanlığını ziyaret eden Başkan Hüsamettin Altındağ, göreve yeniden seçilmiş olmasından dolayı kurum çalışanlarının tebriklerini kabul etti.
 
ÖMERLİ'DE USTALIK DÖNEMİ BAŞLIYOR
Ömerli halkının yeni dönem için verdikleri destek ve güven için bir kez daha teşekkür eden Başkan Altındağ, "Halkımızın teveccühü ve destekleriyle kazandığımız 31 Mart yerel seçimleri sonrasında bugün mazbatamızı aldık. Bizleri tekrardan görevimize layık gören kıymetli Ömerli halkına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Gelecek dönemde hizmetlerimiz ve projelerimiz için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Bize duyulan güvenin getirdiği sorumluluğun farkındayız. İnşallah yeni dönemimiz ustalık dönemine yakışacak eser ve hizmet yatırımlarıyla geçecektir." diye konuştu

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz