matesis
dedas

Altındağ, Ömerli'yi Vizyon projelerle tanıştırmayı sürdüreceğiz!

Ömerli Belediye Başkanlığı için AK Parti tarafından ikinci dönem için aday gösterilen Hüsamettin Altındağ, Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı görkemli bir törenle açıldı.
  • 01.03.2024 21:46
Altındağ, Ömerli'yi Vizyon projelerle tanıştırmayı sürdüreceğiz!
Coşkulu Ömerli halkı, Zılgıtlar eşliğinde Ak Partili Belediye Başkan adayları Hüsamettin Altındağ’ı bağrına bastı…
 
Ömerli’nin projeci ve güler yüzlü Ak Partili Belediye Başkan Adayı 31 Mart seçim çalışmalarını yürüteceği Seçim Koordinasyon Merkezi’ni (SKM) coşkulu kalabalığın sevgi gösterileri arasında yaptı. 
 
Ömerli ilçe Meydanı'nda açılan seçim koordinasyon merkezinin açılışına AK Parti Başkan adayı Altındağ, “Üreterek, paylaşarak, eşit, adil ve şeffaf bir anlayışla şehri birlikte yönetmek için, Türkiye Yüzyılı Şehirler için, Ömerli’de daha mutlu bir yaşam kurmak için yola çıktık. 2019-2024 döneminde Kadim ilçe olan Ömerlimizi eser ve hizmet siyasetiyle tarihe not düşülecek yatırımlarla hizmete dönüştürdük. İnne Fetehne leke ayetiyle yola çıktığımız hizmet yolunda Sizlere söz verdiğimiz proje ve hizmetlerin üzerine katarak bölgemizin parlayan yıldızı haline getirdik. Önümüzdeki dönemi Türkiye Yızyılı vizyonunda Ömerli'yi  Kentsel dönüşümden Toki'ye, istihdam oluşturacak fabrikalardan sanayi sitelerine, turizmden çevre yolları ağına varana kadar onlarca yeni projeyle tanıştıracak, kırsal merkez ayrımı olmaksızın Ömerli'yi geleceğin aydınlık şehirlerinden biri haline getireceğiz. Bunu inşallah Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Abdullah Erin ile birlikte gerçekleştireceğiz" dedi.
 
Ömerli SKM Açılışına, Ak Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, Ömerli Belediye Başkanı ve Aday Hüsamettin Altındağ, Ömerli İlçe Başkanı Mehmet Yıldız, esli ilçe başkanı Mehmet Zeki İpekşen, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esengül Aydın Sancar, İl Gençlik kolları Başkanı Tarık Atlı ile coşkulu bir kalabalık katıldı.
ResimResimResimResim
 

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz