matesis
dedas

Bilal Kılıç Dargeçit için adaylığını açıkladı

31 Mart yerel seçimleri öncesi aday adaylığı sürecinin başlamasının ardından Mardin'in Dargeçit ilçesinde AK Parti'nin ilk aday adayı olarak Bilal Kılıç, yaptığı açıklama ile aday adaylığını açıkladı.
  • 14.09.2023 10:25
Bilal Kılıç Dargeçit için adaylığını açıkladı

Mardinin Akparti 6 ilçe başkanının değişimin ardından Dargeçit ilçesinde 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde Belediye başkanlığı Aday Adayı olan Bilal Kılıç, 31 Mart 2024 seçimlerinde yine aday olacağını açıkladı.

İlahiyat, Siyâset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümlerinden başarı ile mezun olan Kılıç, ""Kurulduğu günden bu yana milletimizin refahı, birliği ve huzuru için kararlılıkla çalışan AK Parti, Türkiye’nin siyaset sahnesinde önemli bir değişimin ve dönüşümün sembolü olmuştur. Partimizin temel değerleri olan adalet, özgürlük, demokrasi ve milli ruhu, Türkiye’nin güçlü bir şekilde ilerlemesi için temel bir direksiyon görevi üstlenmiştir. Toplumumuzun her kesimine kucak açan ve farklılıkları zenginlik olarak gören partimiz, ülkemizin her bir köşesinde birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendirmiştir. Bu vizyon ile AK Parti Dargeçit Belediye Başkan Aday Adaylığı kararımı vermiş bulunmaktayım. Milletimizin tam olarak yanında, birlik ve beraberlik içinde, Genel Merkezimizin Yerel Yönetimler ve Teşkilat Başkanlığımızın sürecine bağlı kalarak devlet memurluğu görevinden ayrılarak gönül birliği ile almış olduğumuz karar sonucunda adaylığımı açıklıyorum. Ayrı ayrı herbir mahallesini, herbir sokağını, herbir caddesini yürüdüğümüz, bildiğimiz Dargeçit'e, çok daha güçlü ve çok daha verimli bir şekilde hizmetlerimizi yapmak, projelerimizi hayata geçirmek ve Dargeçit’in bilinirliğini arttırarak Mardin ile bütünleşmiş ve gelişmiş bir ilçe haline getirmek için adayım. Bu kararın Ülkemize, Mardin'imize ve Dargeçit'imize hayırlar getirmesini diliyorum."dedi.

Evli ve 6 çocuk babası olan Kılıç, ilçede geri kalan ve yapılamayan hizmetleri devam ettirmek ile yeni projelerle tüm Dargeçitlileri buluşturmak için aday olduğunu sözlerine ekledi.

 

Editör: Nezir Güneş

Yorum Yaz