matesis
dedas

DEVA Partisi Kızıltepe Savur Midyat adaylarını açıkladı

DEVA Partisi Mardin il başkanlığı Kızıltepe, Savur ve Midyat ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.
  • 16.02.2024 16:27
DEVA Partisi Kızıltepe Savur Midyat adaylarını açıkladı

 

31 Mart seçimleri için siyasi partiler adaylarını belirlemeye devam ediyor. DEVA Partisi Mardin İl başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Kızıltepe ilçesi belediye başkan adayı Servet Uygur olurken Midyat ilçe belediye başkan adayı Mahsun Ayaz ve Savur ilçe belediye başkan adayı Emine Kerimoğlu oldu.

DEVA Partisi Mardin il başkanı Kadir Kerimoğlu tarafından konuyla ilgili yapılan yazılı basın açıklamasında şu bilgilere yer verildi;

“Yaklaşan yerel seçimler ile ilgili DEVA partisi olarak aday belirleme çalışmalarımız büyük bir titizlikle devam etmektedir.

Daha önce bildiğiniz gibi Derik, Nusaybin, Yeşilli, Artuklu ilçelerimizin adaylarını sizlerle paylaşmıştık. Bugün de aday belirleme komisyonumuzla yaptığımız son istişarelerden sonra Savur, Midyat ve Kızıltepe ilçelerimizin belediye başkan adaylarımızı siz değerli basın mensuplarıyla paylaşmak istiyoruz buna göre;

Savur ilçemizin belediye başkan adayı Emine Kerimoğlu, Kızıltepe ilçemizin belediye başkan adayı Servet Uygur, Midyat ilçemizin belediye başkan adayı Mahsun Ayaz atanmıştır.

Bütün değerli adaylarımıza çıktıkları bu yolda başarılar diliyoruz geri kalan ilçelerimiz en kısa sürede belirleyerek aday belirleme sürecimizi tamamlayacağız.”

Editör: Furkan Üründü

Yorum Yaz