diorex
fair play

Gövde gösterisiyle aday adaylığı başvurusunu yaptı

31 Mart 2024 Yerel seçimlerine gidilirken aday adaylıkları için başvurular da sürüyor. Midyat Belediye Başkan adaylığı için Zeyni Bedir, Ak Parti’den başvurusunu gerçekleştirdi.

  • 18.11.2023 20:57
Gövde gösterisiyle aday adaylığı başvurusunu yaptı


AK Parti’den Midyat Belediye Başkan aday adayı olan Kent Konseyi Başkanı Zeyni Bedir, resmi başvurusunu gövde gösterisine dönüştürdü. Kalabalık bir grup eşliğinde AK Parti İlçe Başkanlığına gelen Bedir, yoğun sevgi gösterileri eşliğinde karşılandı. Bedir, "Midyat'mızın hizmetkarı olmak için kutlu bir yola çıktım" dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde Midyat'ta uzun yıllardır görev yaparken, bir çok sivil toplum kuruluşu aracılığıyla sosyal, kültürel, sportif ve toplumsal bir çok etkinliğe imza atan Midyat'ın çalışkan ismi Zeyni Bedir, yerel seçim için aday adaylığı başvurusunu Ak Parti Midyat İlçe Başkanlığı'na resmen yaptı.

31 Mart 2024 yılında yapılacak Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Midyat Belediye Başkan adaylığı için Adalet ve Kalkınma Partisi’nden aday adaylığını açıklayan Zeyni Bedir, kendisini destekleyen kalabalık bir toplulukla adeta gövde gösterisi yaptı.

Beraberindeki heyetle birlikte parti binasına kadar gelen Bedir, burada Ak Parti İlçe Başkanı Atilla Yarış tarafından karşılandı. Başkan Yarış, Bedir ile birlikte parti binasına gelen vatandaşlarla tek tek tokalaşarak selamlaştı. Başvuru evraklarını İlçe Başkanı Yarış'a teslim eden Bedir, burada coşkulu kalabalığa seslendi.

'FİLİSTİN VURGUSU'

Konuşmasına İsrail’i kınayarak başlayan Bedir, her zaman Filistin halkının yanlarında oldukları mesajını verdi. Bedir, "Filistin'de, Gazze'de, zalimane bir şekilde çoluk çocuk, kadın, genç, yaşlı demeden oradaki Müslüman kardeşlerimize İsrail terör örgütünün yapmış olduğu zulmü kınıyor ve Allah'ın laneti zalimlerin üzerine olsun diyorum."

"CUMHURBAŞKANIMIZIN YOLUNA YOLDAŞ OLMAK İÇİN BU YOLA ÇIKTIM"

'Türkiye yüzyılı' vizyonunda gönül belediyeciliği hizmetlerini Midyat'a nakşetmek için aday olduğunu belirten Bedir, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Ben ömrünü davasına, ülkesine, milletine ve elbette hemşerilerine hizmet yoluna adamış bir kardeşiniz olarak karşınızdayım. Bugün burada gönül belediyeciliğinin mimarı, gönülleri fetheden, gönüllerde taht kuran Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yoluna yoldaş olmak için bu yola çıkmış bulunmaktayım. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye yüzyılı vizyonunda gönül belediyeciliğinin hizmetlerini Midyat'ımızda nakşetmek için buradayız. Kalkınmanın, huzurun, istikrarın, istikbalin, haklının, gücün, bilimin, üretimin barışın, başarının ve şefkatin Türkiye yüzyılında Ak Parti'mizin gönül belediyeciliğine ilmek ilmek dokumak için bu yola çıkmış bulunmaktayız."

"MİDYAT'TA BİR ÇOK ALANDA HİZMETLERİMİZ OLDU"

30 yıldan buyana sivil toplum kuruluşlarında görev yaptığını vurgulayan Başkan adayı Bedir, "Değerli Midyatlı hemşerilerim, yaklaşık 30 yıldır lise yıllarımdan beri sivil toplum kuruluşlarında çok aktif bir şekilde Midyat'ımızda bir çok alanda hizmetlerimiz olmuştur ve halen de devam etmekteyiz. Rabbim nasip ve kısmet ederse bu hizmetlerimizin çok çok daha fazlasını Ak Parti'mizin gönül belediyeciliğinde sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİ
Bedir, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Belirtmek isterim ki bugün buraya gelerek ortaya koyduğunuz gönül sermayesi, bizlerin yüreğinde çarptıkça şimşek olup çakacağız sel olup akacağız ve güzel Midyat’ımızın refahı ve mutluluğu için çalışacağız. Bizdeki bu memleket aşkı bir heves değil, biz hep birlikte dişimizi tırnağımıza taktık da geldik bugünlere. Bu kutlu yolda bana yoldaşlık eden, yanımda dimdik duran aileme, akrabalarıma, dostlarıma, gönüldaşlarıma ve tüm Midyatlı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Ayrıca bugün burada bizleri canı gönülden karşılayan değerli ilçe başkanımıza, kardeşim Atilla Yarış'a ve değerli çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Rabbim her şeyin hayırlısını eylesin inşallah."

Image description

"MİDYAT'IMIZ İÇİN, HALKIMIZ İÇİN HER ZAMAN HAYIRLISINI DİLİYORUZ"

Daha sonra konuşan Ak Parti Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış ise, yerel seçime hazır olduklarını söyledi. Midyat'ta birlik ve beraberlik içerisinde seçime gireceklerini söyleyen Yarış, başkan aday adayı Bedir'e çıkmış olduğu bu yolda başarı temenni etti. Yarış, "Sizin gibi değerli insanları aday olarak görmek bizleri mutlu ediyor. Partimize olan teveccühü gösteriyor. Ben buradan hem dostlarınıza hem de akrabalarınıza yüksek katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Midyat'ımız için, halkımız için her zaman hayırlısını diliyoruz. Özellikle de sizler için rabbim hayır eylesin inşallah." dedi.

Image description

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz